Цялото тяло

18.01.05
11:56

пробвал ли е някой при застой следния тренировъчен метод:
1, 3 и 5 ден от седмицата тренировка на цялото тяло, по 1 упражнение с по 3 серии за мускулна група, така 4 седмици, като във всяка следваща има малка промяна в повторенията, кг-те и използването на различни упражнения за 3 серии на група.

18.01.05
12:23

Да, върши работа, само че трябва в момента да тренираш по съвсем различен начин. Ако като средно напреднал си разработиш цялостната стратегия за месеца би могъл да пробиеш някое и друго плато, но трябва да си избереш приоритети все пак.
Поздрави!

19.01.05
23:37

Да добре е това като идея и според мен

21.01.05
10:38

определено застоят ми не е от претрениране или нещо друго, просто тренирам вече година и нещо, пък и не е да кажем на дадена мускулна група, аз го чувствам на цялото тяло. изоставащи групи не мога да кажа че имам, може би гърдите ми вървят малко по-бавно, аз и за това през тренировка започвам с тях. та затова рещих да опитам този метод, защото ми е нужно раздвижване в цялото тяло.

21.01.05
11:19

Ако наистина си в застой начина е да починеш поне седмица и да влезеш в залата със друга програма.Дори и тази която си дал,макар че ако не си начинаещ тя е повече за релеф

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1