27.12.08
19:00
Tака интересува ме за изварата-дали може да се замени с някаква друга храна(применерно със сирене ка6кавал,мляко).И ако не знаете с какво може да се замени поне ми кажете от каде си я купувате вие-от какъв вид магазин! Мерси предварително!!!!!!!!!!!!
Пробвай с изварата на Маджаров - за мен е най-поносима. Аз си я разбивам в шейкъра с малко вода, кисело мляко и сол.
27.12.08
21:07
оо мерси много но не знам от къде да си я купя ина4е искам да си зема,6те ми кажете ли каде я продават или поне на какви 6тандове(мле4ни??)
Аз моята извара си я купувам от Пикадили, поне засега само там я намирам. Модела е “Фитнес” на “Дядо Либен” ако не се лъжа...Иначе за консумацията, ям си я направо с лъжицата от пакета и макар и безвкусна,на мен доста си ми харесва :) След толкова време гладуване и не ядене след 18 часа, вечерната изварка си е направо деликатес :)
27.12.08
21:23
мхм Мерси много votolom и аз 6те си купя от Пикадили.
28.12.08
08:28
може и с прясно мляко-в него има казеин също-но маслеността е голяма и може малко да се омазниш.Най-добре е с извара.
28.12.08
10:07
ами мен това не ме притеснява 4е 6те се омазня 6тото аз сам доста слаби4ък 14 години,53 кг,но сигорно за на4ало 6те пробвам с извара,ако не се понася,6те пия мляко,ааа колко долу-гере да пия мляко преди лягане-6тото не съм ориентиран :).
200-300 мл. мляко преди лягане , но е доста неконфорно , не само заради мазнините , ами заради тежина в корема. Изварата е за предпочитане , ако не можеш да я ядеш - пий я с вода :) А пък , ако можеш да я ядеш - прави си я с лютеница , убива се гадния вкус и дори е хубаво .. :)
28.12.08
11:56
Мхм да добре зна4и 6те си купя извара!!
10.02.09
15:54
Абе тая на Маджаров изварата тя в плик ли е такъв или в 4ерво маи се нари4а,дет съ6то салами има такива в 4ерва???И таз извара на Димитър Маджаров ли е??
10.02.09
19:34
да то4но и моито е такова,оба4е ся като го пробвах с вода и сол-много гадно пак не се маха гадния вкус.Вие с мляко като го правите по-вкусно ли е ???
Как бре, като айрян става в блендера... Сложи малко зехтин - 1 супена лъжица.