31.12.08
00:29
Първо да се извиня за тази тема тъй като има дсота подобни , но случая при мен е малко по различен. Занимавам се с баскетбол мн сериозно, но при нашия спорт ния трябва мн сила която е свързана с плътноста на мускулите(демек надутите момченца с вода в мускулите не стават за баскетбол мекици са). 3 пъти седмично съчетавам и фитнес та въпроса ми е следния: Каква хранителна добавка може да ми препоръчате за сила и плътност без раздуване. За възтановяване и тонус пия амино киселини, геинер и витамини. И също пробелм при мене е и допинг контрола, ако го нямаше това нещо ставаше доста по лесно.
КЕЕ , Алкалин . Вземи нещо , което няма да задържи вода , за да не си от “надутите момченца” . Аз съм доволен от КЕЕ , няма задържане , резултатите са добри . Съчетай с хубава храна и ще спотигнеш искания резултат.
Хах, а мускула от каква е съставен? ;)
Тази плътноста ще я псотигнеш след минимум 1 година тренировки във фитнес и баскет залата! ;)
аз фитнес и от повече си правя пък баскета го правя от мн мн повече просто дали има нещо което да ми помогне? иначе един въпрос ако пия трубулус струва ли си
03.01.09
08:46
казано от stun на 03.01.09, 07:18:
аз фитнес и от повече си правя пък баскета го правя от мн мн повече просто дали има нещо което да ми помогне? иначе един въпрос ако пия трубулус струва ли си
Категорино НЕ
03.01.09
09:22
казано от stun на 31.12.08, 00:29:
За възтановяване и тонус пия амино киселини, геинер и витамини.
За каккво ти е този гейнер , защо не пиеш суроватъчен протеин ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 03.01.09 09:22.
казано от FZKTWGS на 03.01.09, 09:22:
така ми казаха, ама ще те помоля да обясни защо трябва да пия протеин, а не геинер. Казаха ми че протеина нямало да го усетя понеже съм имал прекалено бърз метаболизъм и мн тренирам, за това по добре било и да има въглехидрати
казано от stun на 05.01.09, 20:30:
така ми казаха, ама ще те помоля да обясни защо трябва да пия протеин, а не геинер. Казаха ми че протеина нямало да го усетя понеже съм имал прекалено бърз метаболизъм и мн тренирам, за това по добре било и да има въглехидрати
Не се връзвай :) За спорт като баскетбол, непосредствено след тренироваката си е направо задължително гейнъра (високо въглехидратна, бързо усвояема храна), освен ако не си с наднормено тегло и се бориш да го сваляш :)
Протеина ще си го набавиш след това с богато белтъчно меню. Разбира се, за целите които си поставил може да пиеш 30на мин след гейнъра и един протеинов шейк :)
Мнението беше редактирано от perlsite на 06.01.09 11:51.
казано от perlsite на 06.01.09, 11:49:
казано от stun на 05.01.09, 20:30:
Не се връзвай :) За спорт като баскетбол, непосредствено след тренироваката си е направо задължително гейнъра (високо въглехидратна, бързо усвояема храна), освен ако не си с наднормено тегло и се бориш да го сваляш :)
Протеина ще си го набавиш след това с богато белтъчно меню. Разбира се, за целите които си поставил може да пиеш 30на мин след гейнъра и един протеинов шейк :)
мерси мн за мнението относно теглото съм си идялен, даже може ощя малко да кача до към 5 кила :)
23.01.09
17:25
SuperPump250+SizeOn или NO Xplode+Cellmass, като към всяка от двете комбинации можеш да добавиш протеин и ВСАА... Зависи какви пари си готов да дадеш...