Гърди максимално оголемяване ??

01.01.09
21:23

Имам леко запитване относно тренировка за гърди за масса !

Значи доста време бях така:

1 упр Лег 1 загрявка с 30, 2 загрявка с 50 после 4х7-10 повторения (като първото с макс кила и свалям постепенно)
2 упр Полулег 4х7-10 повторения (отново най-много кила после по малко и така свалям)
3 упр Флайс 4х8-10 повторения
4 упр Кофички 3 серий 8-10..

след това тука 2 тренировки правя така ама каточели не е най-удачното..

1упр Полулег 1 загрявка 30, 2 загрявка с 50 после 4х6-10 повторения (като първото макс кила и свалям постепенно)
2 упр Лег 4х7-10 повторения (отново най-много кила после по-малко и така свалям)
3 упр Флайс от полу лег 4х8-10 повторения
4 упр Кофички 3 серий

Та искам малко да разнообразя.. кажете ми някоя добра програма за масса на гърдите .. подробно ако може Smile защото те са ми проблемни..

01.01.09
22:13

Тя тренировката си е нопрмална, яденето се променя в зависимост от целите. Личното ми мнение е, че е по-добре да се започва с полулег. След това хоризаонтален и накрая флайс или пек дек или кросоувър или кофички. Какво не ти допада във втория ти вариант? Аз не съм привърженик на обратна пирамида защото имам спомен как човек след стабилна загрявка и стречинг лошо разтегна мускул. Бих намалил работните серии на 3, ако ще стоят 4 упражненията (а по мое виждане и с 3 упражнения достатъчно се изтренирват гърдите). С какъв стаж си?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.01.09 22:14.

TQ

01.01.09
22:18

А само да попитам пре4и ли и голяма ли е загубата ако правя на смит ма6ина легът,а не на лежанка.И как го правите вие???

02.01.09
02:58

най добре на лежанка като редуваш дъмбели и щанга. мен най ме радва лег с дъмбели.

02.01.09
07:22

ами стажоколо 1 година.. на 2рия начин не ми харесва това ,че се натоварва основно горната част на гърдите.. и някак си като правя този флайс от полулег не ми влиза много добре.. свършва ми силата а накрая не ме болят особенно гърдите..

Тука 1 приятел  на когото наистина имам довереие.. като му казах схемата ми за тренировка каза ,че няма смисал 2 упр. за горна гърда.. и ,че по добре да заменя кофите с нещо друго.. и не знам.. за това очаквам други отговори като пълна програма..

Относно обратната пирамидка нз.. доста хора са ми казвали ,че по добре е от по-малко килограми към максимума.. но така както аз правя.. просто ми влизат прекрасно тези упражнения на лег-а и се чувствам супер след това.. много много изтощен и всичко е влезнало максимално в гърдите..

И основното нещо което ме притеснява е ,че от доста време правя горе долу еднакви упражнения преди това 1вата програма около 2 месеца 3 .. а тази новата тя е горе долу същата.. а нали казват ,че трябва да се разнообразява и да се сменят упражненията.. за това и искам малко смяна..

02.01.09
08:35

2 упражнения за  горни си е нормално според мен....Иначе колкото до пирамидата,щом ти влизат добре така си ги прави-само внимавай.....Иначе гледай и да хапваш хубаво...

02.01.09
08:40

е значи този моя 2рия начин не е зле ? а да взема да сменя кофичките с нещо ? или да си ги правя тях ?..

02.01.09
08:56

казано от D_Hun7eR на 02.01.09, 08:40:

е значи този моя 2рия начин не е зле ? а да взема да сменя кофичките с нещо ? или да си ги правя тях ?..

Ами аз тренирам по “втория” ти начин вече близо година и половина, а не правя кофичките. Значи полулег, лег и флайс от полулег. След всяка тренировка имам мускулна треска. Само отбелязвам, че правя гърдите само с дъмбели. Принципно можеш, ако държиш да присъства и упражнение, акцентиращо на долните гърди, да правиш лег от обратен наклон, редувай ки го през тренировка с кофите. Пак казвам, че ако са правилно изпълнени и 3 упражнения са си достатъчни.

02.01.09
09:37

Ок мерси ! значи ще продължа така както съм започнал от скоро .. явно трябва да има ефект а аз попринцип като правя гърди и преди и сега по новия начин имам страшна мусколна треска след всяка тренировка ..

QM

02.01.09
20:27

както каза стоян за гърди 3 упр са достатъчни

02.01.09
22:47

казано от D_Hun7eR на 02.01.09, 09:37:

Ок мерси ! значи ще продължа така както съм започнал от скоро .. явно трябва да има ефект а аз попринцип като правя гърди и преди и сега по новия начин имам страшна мусколна треска след всяка тренировка ..

Щом имаш хубава мускулна треска, няма смисъл от смяна на програмата. Явно трябва да пипнеш нещо по яденето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1