06.01.09
06:44
От година и половина тренирам на 17г съм обаче немога да направя по-голям и обемен бицепс.Мног рядко съм полочявал треска на следващия ден както при други мускулни групи.Моля за някакъф съвет.
06.01.09
07:26
Спри да го тренираш :) СЕРИОЗНО: Спри да го тренираш!
Клякаш ли? Какви са ти мерките? Програмата? Храненето?
Дай повече инфо и има много хора във форума, които могат да ти помогнат.
Не очаквай бицепс 45см, ако вдигаш толкова от лежанка например. Нещата са навързани, тялото трудно успяваш да го принудиш да стане на карикатура - огромни ръце и мършави крака, гръб...
06.01.09
15:57
Разбира се че клякам.ВИсок съм 172 СМ тежа 72 кг храня се 5 6 пъти дневно.Програмата ми е следната
Пон-гърди бицепс
Вт-почивка
Ср-гръб трицепс
Чет-почивка
Пет-Крака Рамо
Програмата ти е добра. Просто се иска време. Опитай се да го стресираш и наблегни на чистото изпълнение, ако не стане пробвай да не го тренираш, както казва колегата /пробвал съм го и работи/. Сменяй упражненията и намери тези, които работят добре за теб.
еми на тия размери пове4е от 39 много трудно 6те мине6, напредака е малък но се се отказваи дори и да е по малко.
разнообразяваи, пробваи суперсерия или гигантса серия
06.01.09
16:12
В момента исползвам следните упржнения за бицепс;
Бицепсово сгъване със прав лост-3x8 8 12
Скотово сгъване-3x 8 8 12(испомпващо като махам част от тежеста и правя 1 2 повторения)
Бицепсово сгъване с дъмбели- 2x12
Нещо някой ако може да предложи или просто коментар
Мнението беше редактирано от FLEX на 06.01.09 16:14.
06.01.09
17:30
Я кажи размери в см да разберем колко ще да е малък тоя бицепс. Щом нямаш мускулна треска, а на останалите групи имаш, значи причината за застой трудно ще да е претоварване. Сигурно нещо в техниката ти куца на изпълнение.
06.01.09
17:40
37 см.
Разнообрази малко - опитай суперсерии, дропсерии. Сменяй упражненията през седмица. Само бицепса ли ти изостава?
06.01.09
20:13
При другити групи мисля че всичко е наред.Само при бицепса усещам че нещо куца.Ако може някакъф коментар за упражненията които написах поре.
Сами по себе си упражненията са ОК. Влкючи в потока от разнообразие “21”. Ппомага и едно леко подсилване на предмишниците (и флексорите и екстензорите). Вкарай някой методики - много бавното изпълнение подпалва мускула. Така тренирам вече около 2 месеца и чувствам ръцете много тонизирани.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.01.09 20:18.
Чесно казано и аз много рядко съм получавал мускулна треска на бицепса и то лека независимо, че съм го тренирал много усърдно. НА какво се дължи това?