помощ за упражнения

SI

08.01.09
12:20

Здр-те искам да попитам нещо - значи вкъщи имам лежанка лост и 2 дъмбела, мога ли да правя някакви добри тренировки само с тези неща. И ако може някой да ми даде някакви примери заупражнения които мога да правя с тях , ще съм ви много благодарен.

08.01.09
13:03

Гърди - флаис , бутане, pull over,
гръб - мъртва тяга, грене с 6танга, гребане с дъмбел,ме4ка,
крака - клекове, напади
рамене - разгледаи саита - по4ти вси4ко се прави с дъмбели и лост
бицепс - бицепсово сгъване с лост/дъмбел , концентри4но сгъване, 4ук4ета
трицепс  - френско , бутане с тесен хват, сгаване на трицепс с 1 дъмбел с една ръка или 2 ръце, kickback
трапец - повдигане на раменете седнал или прав

Мнението беше редактирано от TEDKO на 08.01.09 20:22.

08.01.09
14:12

Стига към лоста да имаш и тежести, а и дъмбелите да са с повечко килограми, а не гири по 4 кила ще можеш да правиш упражнения за всички МГ (предния пост).

SI

08.01.09
16:29

еми 2 дъмбела които са по 15кг а лоста е крив нз точно колко килограма , но някъде към 10кг трябва да е, с тежести от 2по10кг и 4по5кг като за начало това имам.

08.01.09
18:40

Няма да стане, трябва ти прав лост и още тежести.С един чифт дъмбели няма да можеш да правиш всички упражнения за едни ще ти бъдат тежки за други пък леки.Иначе ако се снабдиш с прав лост малко повече тежести , дъмбели с махащи се дискове  и една лежанка, може да правиш много упражнения но пак няма да е като в фитнес зала.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1