някой пробвал ли е...

18.01.05
19:22

Здравейте!Аз сам на 21г и тренирам от една година.Искам да си променя програмата от три дневен сплит в четири дневен.Някой пробвал ли е този сплит:

ден№1 гърди, предно рамо и корем
вдигане с щанга от лег 4х8
вдигане с щанга от полу лег 4х8
вдигане на дъмбели от полу лег 3х8
раменна преса пред гърди 3х8
изнасяне на дъмбели напред 3х8
коремни преси 3х30
повдигане на краката от вис 3х30
      ден№2 гръб,задно рамо,трапец
мечка 4х8
набирания 4х10
дърпане на вертикален скрипец 4х10
дърпане на хоризонтален скрипец 4х10
разтваряне с дъмбели за задно рамо 4х8
трапецовидно повдигане с щанга 4х8
                ден№3 почивка

ден№4 трицепс и крака
повдигане на щанга от лег в тесен хват 3х8
френска преса 3х8
дърпане на скрипец 3х
клякане с щанга 4х10
лек естензия 4х10
бедрено сгъване 4х10
повдигане на пръсти на калф машина 4х12-15
      Ден№5 бицепс и корем
бицепсово сгъване с щанга от стоеж 4х8
бицепсово сгъване с дъмбели от седеж 3х8
скот с дъбели 3х8
коремни преси 3х30
поцдигане на краката от вис 3х30

ден№6 и 7 почивни

Моля ако някой е пробвал този сплит да каже дали е доволен от резултата му!!! и ако някои има идея как да го подобря нека помогне.

Благодаря ви прадварително.

19.01.05
09:40

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук.
Не, не съм ползвал подобен сплит. Вижда ми се ОК (сплита), само не мога да си обясня, защо не сложиш трицепса при бицепса, но както и да е.
Иначе ми се струва, че са множко упражненията, но ти си знаеш.
Поздрави! :)

19.01.05
14:12

Здравей.Благодаря за пожеланието,със сигурност ще имам много такива моменти.Форумът е изключително интересен.
  Незнам дали  е добре да тренирам тези две мускулни групи в един ден,няма ли натоварването да е много голямо?Не е ли по-добре да са в различни дни?Ефекта по-голям ли ще е ако ги тренирам в един ден?

19.01.05
14:18

За ефекта - зависи. Но при положение, че не са при гърдите и гърба, да ги тренираш в един ден си е класика. Тренировката на краката, със сигурност помага, но зависи от индивидуалността (в смисъл, че при някои хора, непосредствено след краката се получава добра тренировка за ръка, а при други, чак на следващия ден). Та мен ако питаш, крака-корем и в следващия ден ръка е по-добрата комбинация.
Поздрави! :)

19.01.05
20:58

Благодаря за съветите които ми даде,смятам да пробвам бицепс и трицепс в един ден пък то времето ще покаже :lol: .

Още веднъж благодаря за бързите и същевременно много важни отгвори за мен.

19.01.05
23:25

По принцип да уточня за протокола два еднакви сплита доста трудно се срещат така че да търсиш някой който го е пробвал е неуместно, дори да намериш такъв човек всеки е индивидуален и при него може и да има резултат а при теб да не се получи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1