Нова програма

08.01.09
10:40

Здравейте спортисти!!!И за много години :)
Та аз тренирам от миналата година почнах от януари и тренирах до юни по онази програма за начинаещи 3пати дневно.После лятото само плувах а от септември до декември само мързелувах :D
Почнах отново и вече месец съм пак по старата програма.Въпросът ми е може ли вече да тренирам 5 пъти в седмицата и събота и неделя да си почивам.Ако можете някоя програмка да кажете,обаче да е без крака.Добре са си ми развити и не ми се занимава с тях:)Предварително ви благодаря!!!

08.01.09
10:46

Сплитове има в сайта, но още ти е рано за сплит. Няколко месеца ти трябват с три пъти седмично кръгови. И за какво ти е да тренираш 5 пъти седмично-пълна безмислица е?!

HE

08.01.09
11:00

Наистина няма смисъл да тренираш 5-пъти седмично. Първо няма да може да си направиш тренировката за отделния ден поради прсотя факт че няма да може да се въъзстановиш толкова бързо. Или трябва да си на някакви страшни медикаменти. Както пише в горния пост - безмислица. Тренирай си 3 до 4 пъти най много. За сега почни кръговите ... и след 3-4 седмици почваш и отделните мусулни групи.

09.01.09
21:07

Добре.Благодаря ви много :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1