10.01.09
10:43
здравеите бихте ли ми казали упражнения за жси4ки мускулни групи разполафам с дамбели и лежанка просто имам мн дау4а в този момент и от февруари по4вам фитнесс благодаря много педварително
Темата беше редактирана от Петко К на 30.12.13 16:05.
Гърди - изтласквания от полулег, хоризонтал, флайс
Гръб - гребане с лост, гребане с дъмбел, мъртва тяга с лоста или с дъмбелите, “добро утро”, упражненията за трапец
Бицепс - сгъване с лост прав, редувано сгъвне с дъмбели от полулег на лежанката или прав, концентрично сгъване с дъмбел
Трицепс - зад врат с 1 ръка или с 2 ръце, френско с лоста или с дъмбелите, кик-бек
Крака - клек с лост отпред и зад врат
Рамо - раменни преси с дъмбели или лост отпред, разтваряне в страни, разтваряне за задно рамо, хеликоптер
10.01.09
11:25
Стоянчо, направо ти се възхищавам на търпението да обясняваш на всички, които ги мързи да четат! Честно :)
Мнението беше редактирано от tbby на 10.01.09 11:26.
ЗА краката стажа ли не6то друго 6тот ж момента нямам лост и камгардите да добавя лицеви упори
казано от tbby на 10.01.09, 11:25:
Стоянчо, направо ти се възхищавам на търпението да обясняваш на всички, които ги мързи да четат! Честно :)
По някога и аз се изумявам от себе си :)
казано от nikolai на 10.01.09, 11:26:
ЗА краката стажа ли не6то друго 6тот ж момента нямам лост и камгардите да добавя лицеви упори
За краката - клякай с дъмбели докато купиш лоста. Относно лицевите - на този етап нямаш нужд аот тях. Тренирай всяка мускулна група веднъж седмично. Но тъй като си в началото е добре да правиш кръгови тренировки, с малки килограми и да научиш кое упражнение как се изпълнява правилно. Ако се вслушаш в това може би няма да пуснеш скоро време тема “Китки, лакти, колена и кръст пукат”. Също така много важно - загрявай преди тренировката, прави стречинг. Състави си хранителен режим и тренирай.
П.П. на много от въпросите ти ще намериш отговор, ако използваш ТЪРСАЧКАТА!
колкко жреме да тренирам така икога да мина на триседми4на трениробска а тази кояти ми каза жсеки ден ли или през ден или 3 пути ж седмоза крагожа
Гърди+Бицепс +корем
Гръб +Трицепс+корем
Крака+Рамо+корем
и ти4ам и сам с нвд дали 6те сжаля килограми(не пия газирано и не ям сладко)
Николайчо, не ти ли прави впечатление собствения ти правопис?
Ще стопиш мазно, ако НВД-то ти е добре направено и ако си стриктен.
Нарочно ли пишеш така,или наистина си неграмотен?
А това ,че във форума се допускат такива хора е меко казано подигравка с останалите.