11.01.09
15:34
Здравейте! Опитът ми в залата е 10 месеца. В началото тренирах по различни сплитове, чрез които постигнах това, което желаех - ефективно сваляне на килограми. През последният месец-месец и половина се придържах към кръгова тренировка от предимно базови упражнения, просто защото ми беше интересно да я пробвам в началото, а в последствие ми допадна. Сега отново се върнах към сплит и се върна добре познатата мускулна треска :). В дългосрочен план искам да сваля още мазнини, а в момента не може да се говори за нищо друго, освен за поддържане, понеже е зима, а храненето ми не позволява сериозно покачване на мускулна маса (приемам около 1.5 гр белтъчини на кг. мускулна маса).
Основният ми въпрос е: към какъв режим на трениране да се придържам сега и занапред, кръговата тренировка или някакъв вид сплит е по-подходящ за целите ми?
Дали ще чистиш или качваш зависи от хранителния ти режим и в по-малка степен от тренировката.
11.01.09
20:29
В случая бих заложил на кръговата тренировка , но бих разнообразявал упражненията в нея. Но както dido123 каза , храната е от най-голямо значение.
Мнението беше редактирано от Looney One на 11.01.09 20:30.