13.01.09
08:22
Първи ден - Гърди
Вдигане на щанга от лег за гърди - 5 серии по 8/6/5/5/6 повторения
Вдигане на щанга от наклонен лег - 5 серии по 8/6/5/5/6 повторения
Флай от лег - 5 серии по 8 повротения
Коремни преси - 3 до отказ
Повдигане на крака от вис - 3 до отказ
Втори ден - Гръб
Мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения
Гребане с дъмпел - 5 серии по 8 повторения
Придърпване на хоризонтален скрипец за гръб - 5 серии по 8 повторения
Вдигане на щанга за трапец - 5 серии по 8 повторения
Трети ден - Почивка
Четвърти ден - Ръце
Френска преса - 4 серии по 8 повторения
Изтласкване на щанга с тесен захват - 4 серии по 8 повторения
Разгъване на скрипец - 4 серии по 6 повторения
Вдигане на щанга за бицепс от стоеж - 5 серии по 8 повторения
Скотово сгъване - 5 серии по 8 повторения
Коремни преси - 3 до отказ
Повдигане на крака от вис - 3 до отказ
Пети ден - Крака/Рамене
Напади - 4 серии по 15 повторения
Лег екстензия - 2 серии по 12 повторения
Свиване на машина за задна част на крака - 2 серии по 12 повторения
Повдигане на щанга зад врат - 5 серии по 8/6/5/5/6 повторения
Хеликоптер - 5 серии по 8 повторения
Разтваряне на дъмпел - 5 серии по 8 повторения
Шести ден - Почивка
Седми ден - Почивка
Винаги след като правя тренировката за гърди на следващият ден имам чувството , че имам мускулна треска на гърдите , не би трябвало да се случва това. Не ги пренатоварвам не се чувствам уморен. Това го няблюдавам само с гърдите! Защо е така според вас ? В момента приемам аминокиселини БССА 1000, Екдистйл, Протеин, Гейнър веднага след тренировката , Креатинът го спрях зашото го приемах 30 дни и сега почивам. Интересното е , че до момента се развивам доста добре дори и учудващо за мен мен. Спазвам стриктен хранителен режим целя покаване на чиста мускоулна маса , и до колкото е възможно да не се омазнявам.
една малка забележка - размени четвъртия и петия ден - ръцете максимално далече от гърба
и аз почити винаги имам лека мускулна треска на гърдите - да не те притеснява ;)
казано от FRANKO1 на 13.01.09, 10:12:
една малка забележка - размени четвъртия и петия ден - ръцете максимално далече от гърба
и аз почити винаги имам лека мускулна треска на гърдите - да не те притеснява ;)
Благодаря ти веднага ще сменя !
здрасти,искаш ли още едно мнение за програмата ти-
-не виждам упражнение за долна част за гърди
-за гръб имаш само 3 упражнения ,а тои е наи-голямата мускулна група-вкарай още поне 1 упражнение
-коремните преси те съветвам да ги правиш с гърба или с краката,а не с ръцете и с гърдите
-не виждам също и упражнение за задно рамо??
това е...може и по-добра да бъде..
с уважение!
Ми какво лошо има да имаш мускулна треска, по-лошо е да нямаш никаква. При мен ако не усетя треска на следващия все едно не съм тренирал. Почти винаги имам , най-слна е след гърдите и след краката.
Може да добавиш по още едно упражнение за гърдите и гърба. А защо правиш 3 упражнения за трицепс и 2 за бицепс, по-добре прави и от двете по 3
Мнението беше редактирано от freddddy на 13.01.09 16:29.
Благодаря Ви за съветите , ще внеса корекции в програмата ! Относно липсата на упражнения за долна част на гърдите е , че предимно наблягам за горна час , поради по слабото развитие на горната ми част на гърдите. Много ме притесняваше тресчицата в гърдите но щом е нормално няма от какво да се притеснявам. Още веднъж Ви благодаря ! Ако имате още забелешчици пишете .
Мнението беше редактирано от Vani на 13.01.09 19:23.