помощ !!!!

13.01.09
13:00

Искам да развия тази част от тялото която съм заградил на снимката защото рамото ми е сравнително голямо и гърдите не ми личът от него. Може ли някой да ми каже на кои упражнения да наблегна.
Ето и снимката:
http://img113.imageshack.us/img113/9323/91657589oo8.jpg
Мерси предварително !!!!

13.01.09
13:46

Значи това ти е горната част на гърдата.За нея прави изтласкване на дъмбели/лост от полулег

13.01.09
14:03

Права ги тея две упражнения дори в деня за гърди почвам първо с тях. А помагат ли раменните преси с щанга пред врат за тази част от тялото, защото не съм правил до сега това упражнение

13.01.09
17:20

Прави полулег и ще тръгнат.Търпение!

14.01.09
12:12

казано от deadlyevil на 13.01.09, 14:03:

А помагат ли раменните преси с щанга пред врат за тази част от тялото, защото не съм правил до сега това упражнение

Минимално. Всъщност много зависи от наклона. Горна част на гърдите се тренира на малък ъгъл. Колкото повече увеличаваш, толкова повече влиза рамото в упражнението. Следователно излтасквания и флайс от полулег са твоите упражнения за тази част.

14.01.09
16:43

казано от Стоянчо на 14.01.09, 12:12:

казано от deadlyevil на 13.01.09, 14:03:

А помагат ли раменните преси с щанга пред врат за тази част от тялото, защото не съм правил до сега това упражнение

Минимално. Всъщност много зависи от наклона. Горна част на гърдите се тренира на малък ъгъл. Колкото повече увеличаваш, толкова повече влиза рамото в упражнението. Следователно излтасквания и флайс от полулег са твоите упражнения за тази част.

Напълно съгласен!Ето ти и една подсказка за горната лежанка - като я правиш щангата трябва да пада точно на горната част на гърдите (при мене се пада 1 пръст под костта).

14.01.09
18:26

и аз така ги права даже задаржам по 1-2 сек
ама нз защо така изостават тея горни гарди, те си върват те ама рамото ги засенчва :(

14.01.09
19:26

Еми изтегляш гърдите в първия ден и започваш с горните гърди.Правиш полулег като първо упражнение,максимално концентриран в тази част за която работиш.Вклюявай рамото колкото се може по малко.Давай му приоритет като тренираш максимално тежко за него,а за останалата част от гърдите малко по-леко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1