11.01.09
18:27
Не знам дали ще ви се стори тъпа темата но е адски дразнещо а немога да я откажа от тия пусти цигари пък и като е до мен тоя дим и аз го гълтам а искам широк гръден кош нали съм фитнесяга....
при вас има ли го тва и проблем ли ви е :D ?
Не ми е проблем , въпреки че тя не пуши , но мисля , че ни е достатъчно да ходим по задимените кафета и да се надишваме с цигарения дим. Не я отказвай , колкото повече й го натякваш , толкова по-малко ще го свърши ;)
11.01.09
20:30
Не пуши.
11.01.09
20:34
Нещо дълбоко у мен твърде много се измъчва, като вижда пушещо / пиещо момиче, особено ако пие бира (тюх)! :) Но за темата, не.
11.01.09
20:34
Да, аз също.
Аз като един цялостен и завършен индивид ще кажа, че и двете ми половини не пушат. :lol:
Виж, за приятелките - обикновено това е един от критериите при подбора, доста съществен при това. Така че, в повечето случаи момичето до мен не пуши. Виж за пиенето нямам претенции, понеже и аз не съм цвете там :)
Което обаче в крайна сметка не е от такова значение, защото навсякъде така или иначе е доволно задимено, а и някои приятели пушат..
казано от Димитър Михайлов на 11.01.09, 20:34:
Нещо дълбоко у мен твърде много се измъчва, като вижда пушещо / пиещо момиче, особено ако пие бира (тюх)!
И аз съм така.Иначе половинката ми пуши.
12.01.09
06:45
Половинките ни целите ги отказахме да пушат. Сега им разрешавам 1-2 пъти в годината по празници сносна пура или лула, като даже и аз си дръпвам ако тютюна е хубав :)
Но като цяло пушенето е отврат. Откъдето и да го погледнеш. И като разходи, и като визия. Ако се пуши във вас освен по миризмата и по стената почва да си личи.
Таак че мислете другари :) Много от вас са още млади, ходят с гаджетата по кафета и екскурзии. Но да прибереш пушач във вас е проклятие за цял живот. Той може пари за хляб да няма, за цигари ще търси.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 12.01.09 06:45.
13.01.09
22:41
В тази връзка се сетих за http://www.vbox7.com/play:c1f29470 :lol:
Nicotrel™- BREAK THE HABBIT OR DIE TRYING :lol:
13.01.09
23:25
казано от introducer на 13.01.09, 22:41:
В тази връзка се сетих за http://www.vbox7.com/play:c1f29470 :lol:
Nicotrel™- BREAK THE HABBIT OR DIE TRYING :lol:
ХАХА, тая дружинка ще откаже всеки пушач :lol:
14.01.09
05:13
Видя ли момиче да пуши или още по лошо, да пие!
Изводите са ми:
Слаба психика >
Лесна за “легализиране” >
Не е стойностна жена >
К**ва е.
14.01.09
07:54
казано от DiscoveryCold на 14.01.09, 05:13:
Изводите са ми:
Слаба психика >
Не е стойностна жена >
К**ва е.
Леле ама и ти си един играч... Значи мъжете могат да правят каквото си искат и да имат всякакви пороци без никой нищо да казва, но ако това е жена... Смърт!
Я стига...
Да ве... тъкмо ми идва да напиша нещо от сорта:
Ако някой ме накара да правя нещо заради него, не може да предположи какво ще му чуят ушите и какво ще му видят очите просто!
Половинката ми пуши, аз също. Той няколко пъти ги отказва, но ги пропушва заради мен. Аз - също! Повече не смятам да го правя в обозримото бъдеще :lol:
Хехе, Уини...ти си като Светлина и Звук шоуто, май. :-P
Абее, гадно е да се пуши. Ще ги отказваме, а? :-)
A това с лесното “легализиране” на пушачките, направо ме уби. :lol:
Приятелката ми не пуши.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.01.09 12:06.
14.01.09
15:02
казано от Winnie на 14.01.09, 09:28:
Да ве... тъкмо ми идва да напиша нещо от сорта:
Ако някой ме накара да правя нещо заради него, не може да предположи какво ще му чуят ушите и какво ще му видят очите просто!
Половинката ми пуши, аз също. Той няколко пъти ги отказва, но ги пропушва заради мен. Аз - също! Повече не смятам да го правя в обозримото бъдеще :lol:
Ех, Уини, Уини...
Тъз свободна воля кво ше я прайм?
И тъз еманципация?
Ти малко като приказката за магарето и мегдана :) Без лоши чувства.
Чудно, ако бременност те накара да спреш с цигарите, как ли ше нариташ после малкото човече кат излезе, дет те е накарало да спреш тютюна :lol:
Палки и кубинки веднага щом се покаже!
А що се отнася до мъж да спре жена... Какво значи ше викаш и незнам си какво... Да не мислиш, че той за да те откаже ще ти вземе цигарите със сила или ще ти спре дневните докато си в майчинство???
Или просто ще каже “аз вече няма да с ииграя с тебе, ако пушиш, щот мама така каза!”
Една жена прави много неща за да се чувства желана, харесвана, на мястото си... Точно тея навици най - лесно си ги променя, без да говорим, че особено мадите жени често пушат за гъзария или щото и другите пушат, а не са истински зависими от тютюна.
Това е лесният и истинският начин, ак ос разговор не става, да стане така. А не “Ай ся заради мен моля ти се спри с цигарите”.
14.01.09
15:30
казано от D3BEP на 14.01.09, 15:02:
...без да говорим, че особено мадите жени често пушат за гъзария или щото и другите пушат, а не са истински зависими от тютюна.
Това е лесният и истинският начин, ак ос разговор не става, да стане така. А не “Ай ся заради мен моля ти се спри с цигарите”.
За мен това е гласът на разума :)
Георги Гайдов - Никой не е казал, че мъжете могат да правят каквото си искат. Природата е отредила на жената такава роля, която не позволява такива своеволия.
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 14.01.09 15:33.
Ами може и за гъзария да пушат, или да са желани. Не знам. Аз специално пуша, за да укротявам агресията си... поне така си мисля де.
А Дискавъри, само за да те просветя, пушенето не е голям проблем за “женската роля” в живота. Каква е женската и каква е мъжката? Ще ме върнеш в по-предна тема. Пушенето и бремеността не си пречат. Освен това, много жени (аз също) разбират за бремеността си когато вече и да пушиш и да не пушиш е все тая.
Мъжете каква роля имат, а? Или всички дето се епилират, мажат с лосиони и се взират повече от мен в огледалата са п****асти? Недей да слагаш такива етикети, ако обичаш :exclaim: Не обиждаш мен, аз трудно се обиждам, но вероятно не само аз пуша и чета тук.
Мнението беше редактирано от Winnie на 14.01.09 17:11.
21.01.09
23:32
Никой нищо не каза за Никъчрел :lol:
23.01.09
08:11
казано от BadAssNigga на 11.01.09, 18:27:
Не знам дали ще ви се стори тъпа темата но е адски дразнещо а немога да я откажа от тия пусти цигари пък и като е до мен тоя дим и аз го гълтам а искам широк гръден кош нали съм фитнесяга....
при вас има ли го тва и проблем ли ви е :D ?
Когато се запознахме моята половинка не можеше да стане сутрин и да започне деня си без цигара и кафе!
Година по-късно (обръщам внимание - не съм я убеждавал, нито притискал) тя започна да заменя това със закуска, дори и само от плодове!
Вече почти 7-8 г пали цигара рядко и то само, ако нейната дружка е с нея и това в общи линии не е повече от веднъж в месеца - най-много!
“С какъвто се събереш - такъв ставаш!”
Започна да обръща повече внимание на себе си. Спортува, макар и вбременна 3-тия месец (2-ро дете).
Подарих и гирички от 1 кг, степер. Сега обмислям за велоергометър. Ама това е изненада.... шшшшшт.. тайна!
;-) :)
Абе всяко оборудване на домашна зала си има начало!
Мнението беше редактирано от Велин Иванов на 23.01.09 08:12.
23.01.09
17:00
казано от DiscoveryCold на 14.01.09, 05:13:
Изводите са ми:
Слаба психика >
Не е стойностна жена >
К**ва е.
абсолютно подкрепям.Особено мразя тези малки пикли дето са на по 14-15 години и пушат,а особено да пият.Грозна гледка.
23.01.09
19:40
Слава на бога не пуши. Нито аз :)