14.01.09
08:50
Здравейте реших да питам за някакви начини за подобряване на силата в ръцете защото няколко познати имат проблем със силата в едната и др ръка(пр. едната ръка подава при вдигане от лег ).Единствено съм чел за започване на серията с изоставащата ръка моля ако няко знае някакви др методи за наваксване на пише.мерси
14.01.09
10:29
казано от vitalic на 14.01.09, 08:50:
Здравейте реших да питам за някакви начини за подобряване на силата в ръцете защото няколко познати имат проблем със силата в едната и др ръка(пр. едната ръка подава при вдигане от лег ).Единствено съм чел за започване на серията с изоставащата ръка моля ако няко знае някакви др методи за наваксване на пише.мерси
Дай да ти видим тренировката за ръце ?
14.01.09
11:51
Дъмбели.Където е възможно - дъмбели.Аз само на лег смених с дъмбели и ръцете ми се изравниха,пък целта ми е съвсем друга. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.01.09 11:52.
Дъмбели и започване на някой упражнения с по-слабата ръка. Да не се правят грешки едната да се тренира повече от другата.
15.01.09
20:11
да аз точно това за започването на серията с изоставащата ръка го знам но дали има нещо друго или това стига ми беше интересно :)