Крака

0N

14.01.09
08:08

Я дайте мнение за повторения и брой серии на упражненията в тренировачния  ден за крака,дали да бъдат в пирамида 10,12,15,20 и т.н. повторения или  4 серии с фиксирани 15 повторения,суперсерий и прочие... (то е ясно че тренировачните сплитове се въртят,но става въпрос за това кое като резултат е най-добро)
Целя орелефяване и сваляне на част от масата на бедрата,почти мускулна маса няма да се изгори,така че колкото по интензивна е тренировката-толкова по добре.

П.П. В момента не мога да постна актуални снимки,но малко по късно ще оправя това
П.П.2 Така,незапознати,незнаещи,неразбиращи,некомпетентни,нетрениращи да не пишат “глупости”.Задал сам конкретен въпрос,чакам и точен отговор.Празни постове не ми трябват!

14.01.09
17:01

казано от 0neSickBastard на 14.01.09, 08:08:

Целя орелефяване и сваляне на част от масата на бедрата,почти мускулна маса няма да се изгори,така че колкото по интензивна е тренировката-толкова по добре.

Донякъде сам отговаряш на въпроса си, по - интензивна тренировка, 12+ повторения, лека диетичка и нямаш проблеми. Моята тренировка за крака представлява 7-8 серии клек, 4 лег преса, 4 прасец и съм доста доволен :)

0N

16.01.09
12:52

абе прая 4 серии по 15 повторения,най-добре с  фиксирана тежест,когато има някои при мен ще прая по някоя и друга дроп-серия и сам готов.Аз диети не правя ххх

16.01.09
16:23

Без диета не очаквай да изчистиш нещо.

16.01.09
19:10

Диетата трябва да ти е основната грижа, а не броя на повторенията...

16.01.09
19:46

Диета разбира се не означава две седмици на вода и кокоши корижки. Означава лек отрицателен калориен баланс. Примерно 200-400 kcal по малко от нужното. Това не толкова трудно.

16.01.09
21:51

Добре де, а как да определя колко калории на ден трябва да приемам, за да изчисля колко ще стане като махна тези 200-400 kcal?

17.01.09
09:32

Има една статия в сайта, която описва много подробно как да изчислим необходимите ни калории, потърси я и ще ти стане ясно всичко ;)

0N

19.01.09
06:31

казано от DooM_MasteR на 16.01.09, 19:10:

Диетата трябва да ти е основната грижа, а не броя на повторенията...

може би,но на този етап - не,няма смисал да са ограничавам,така или иначе свалям/чиста лесно,интересно ми беше програмата за крака как да я направя,но след няколко тренировки и това ще ми е ясно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1