Хубава ли е тази програм?

14.01.09
19:25

1. Ден -Гръб
набирания 4x6
чукчета с щанга 4x6
мъртва тяга 4x6
мечка 4x6
долен скрипец 4x6 +              Нещо за трапец (повдигане на щанга)

2. Ден-
Гърди
Лег 4x6
Полулег-4x6 (тва ще го редувам един път като първо )
Полулег с дъмбел 30 градуса+      Упражнение за врат

3 ден Почиква

4 Ден- Ръце
1. Изтласкване от лег с тесен хват 4x6
2- paзтваряне на скрипец 4x6
3.Кик бек 4x6
4.Сгъване на щанга прав 4x6
5.Скотово 4x6
6.Чукове 4x6
7.Контренцично 4x6 +              Упражнение за  Предмишница

5 Ден- Рамо ,Крака
1.Преси пред врат с дъмбел 4x6
2.Разтваряне всрани 4x6
3.За задно рамо (разтваряне от наклон)
4.Клек 4x6
5.Бедрено сгъване
6.Бедрено разгъване
7.Нещо за прасец

Тренирам от 6 месеца 1.80 см 73 кг 15 години ! 6-ци ще прая,защото ще тренирам с по-тежко ! Изостават ми бицепса и гърба и наблягам на тях :)  Добре ли е така?  Аз си я съставих ! Благодаря :)

14.01.09
19:40

Можеш да махнеш  долния скрипец за гърба.ДА изглежда нещо такова.
Гръб:набирания,чукчета,тяга,мечка и трапеца.
Гърдите махни единия полулег и сложи кофички примерно.
Гърди:лег,полулег,кофички
Стресирай мускула по някакъв начин като изменяш тренировката всяка седмица.Примерно другата седмица може да правишза гърди вместо кофи - флайс,или да започнеш с полулега както ти каза.Общо взето разменяй местата,упражненията,серии,повторения на всички мускули зада имаш по-голям ефект.
Махни едно от упражненията за бицепс.4 са ти много.(като сложиш много упражнения за даден мускул не наблягаш на него)Трицепса става така.(аз не съм фен на скрипци но ако ти върви продължавай)Като си важи това което писах горе за стреса.
Другото ми допада.Вече си имаш стаж,който ти е дал някаква информация за теб,кое ти действа по добре от друго и вече можеш сам да си нагодиш програма.Това е от мен.ХУбаво че правиш 6ци обаче не вдигай много тежко,прави чисто упражненията,да не вземеш да се контузиш все пак си на 15 год.Успех

Наблягаш на големите тежести,но не винаги това е  начина.За гърба имайки предвид годините ти 5 упражнения в 4 серии става много нищо че са в 6 повторения,тъй като това предполага сериозни тежести и при толкова мн упражнения вероятноста да се контузиш скача до небето(разбирам за 1-2 и то базови упражнения да правиш така,но не не и за упражнения като кик бек,концентрично и др). тренирай си по стандартната “златна среда” 8-10 повторения ,като се стремиш да изпълняваш чисто упражненията.Като цяло управненията и сериите ти са много.За гърба 4 упражнения в 3 някои в 4 серии,а за ръцете 2 за бицепс и 3 за трицепс (понякога може и 3 за бицепс,тъй като тренираш ръцете в един ден. пак в 3-4 серии за предпочитане при теб на повечето да са 3 серии,само на най базовите да речем 4. За гърди иначе махни третото с дъмбели и го замени с флайс ,а горната част разнообразявай ту с дъмбели,ту с щанга.От цялата програма ми харесва само за Рамо и крака,но си оправи сериите и повторенията.
Вместо да наблягаш на програми и чудесии за свръх напреднали,вземи наблегни на яденето и тренирай с постоянство.Тепърва имаш още да растеж и да се оформяш ,така че ще наедрееш споко,на тия години не мое да искаш да си някаква машина.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 14.01.09 20:50.

15.01.09
13:00

Човек бицепса не ми е мърдал ! За 6 месеца -2 см ! И сега съм решил да го изцеждам яко ,защото ми писна ...

15.01.09
13:34

казано от DaRkLiGhT на 15.01.09, 13:00:

Човек бицепса не ми е мърдал ! За 6 месеца -2 см ! И сега съм решил да го изцеждам яко ,защото ми писна ...

И ще ти е с още 2см на долу. Давай все така и пиши резултатите :ккол

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1