бицепс..

16.01.09
21:18

Здравейте!Реших да се регна във вашия форум и да ви попитам и да обменяме информация..Като за начало Виктор от Пловдив на 16..Значи сега проблема ми е,че с фитнес се занимавам повече от 6 месеца постоянно..Проблема ми е,че бицепса ми запецва така да се каже..Не се развива както трябва с другите мускулни групи и е супер грозно.. Значи бицепса го тренирам 1-път в седмицата,както трябва да е Понеделник..Химия и такива работи не взимам..Теглото ми е 67кг,висок 179..Правя по 3 упражнения на тренировка,сменям ги всяка седмица,върта им подредбата и всичко възможно..Техниката ми е правилна,но пак не се получава нужния резултат..за тези 6 месеца да се е качил макс. 3 см..А гърдите и гърба са си добре за сега..Моля,да ми дадете някакъв съвет какво да направя за да го подтисна към по-бърз разстеж.. :) Благодаря.. ;)

16.01.09
21:21

3 см за 6 месеца ако е малко,не знам какво очакваш...Ако продължава така,след 5 години ще ти порастнала ръката само с 30 см :)

Мнението беше редактирано от Nikolay на 16.01.09 21:23.

казано от Nikolay на 16.01.09, 21:21:

3 см за 6 месеца ако е малко,не знам какво очакваш...Ако продължава така,след 5 години ще ти порастнала ръката само с 30 см :)

Еми не знам струва ми се малко..Добре тогава,да задам едно друго въпросче..Едната рака ми е с 1 см по-малка от другата,как да е изравня да станат равни..Казаха ми да правя повече повторения с нея..

16.01.09
21:28

Какво значение има това?С времето може и сами да се изравнят,но и да не стане,уверявам те,че само ти ще знаеш,че е така

казано от Nikolay на 16.01.09, 21:28:

Какво значение има това?С времето може и сами да се изравнят,но и да не стане,уверявам те,че само ти ще знаеш,че е така

Хм,не само аз..За сега сме само 2-мата.. :) Еми ще видим,надявам се да има по-успешни резултати близките месеци.. :) А за храненето има ли някакво значение..Тоест ям си месо,картофи,плодови и т.н..Но нещо друго режим на ядене..по 6 пъти ям..Сутрин 9 часа,след това в 12,15,16,29 и 21 часа..

16.01.09
21:57

казано от Виктор Манчев на 16.01.09, 21:26:

Еми не знам струва ми се малко..Добре тогава,да задам едно друго въпросче..Едната рака ми е с 1 см по-малка от другата,как да е изравня да станат равни..Казаха ми да правя повече повторения с нея..

Където може прави упражненията с дъмбели. Но в НИКАКЪВ случай не тренирай едната ръка повече от другата или пък само едната ръка!

Успех!

Мнението беше редактирано от LttS на 16.01.09 21:59.

Мерси много.. :) Надявам се да има добри резултати,както за мен така и за вас..Успех ;)

17.01.09
09:43

6 месеца е малко, но пък точно в този период най-много дръпват мускулите. Опиши програмата си, по която тренираш бицепса. 3см е доста добре между другото!

17.01.09
09:48

3см ръка за 6 месеца е добро начало според мен.Относно ръцете - тренирай с дъмбели предимно и като започваш серията започни с по-слабата ръка и ако с нея направиш 6 повторения, то и с другата направи 6.Помага - от личен опит! ;)

казано от Стоянчо на 17.01.09, 09:43:

6 месеца е малко, но пък точно в този период най-много дръпват мускулите. Опиши програмата си, по която тренираш бицепса. 3см е доста добре между другото!

Еми правя концентрично сгъване,бицепсово сгъване с дъмбели от седеж  и сгъване за бицепс с ЕЗ лост,понякога правя и с тесен захват.. :)

17.01.09
22:18

Много са ти 3 упр., че даже 4! И 2 упражнения са достатъчни, ако са изпълнени правилно.

17.01.09
22:24

казано от Виктор Манчев на 17.01.09, 21:36:

казано от Стоянчо на 17.01.09, 09:43:

Еми правя концентрично сгъване,бицепсово сгъване с дъмбели от седеж  и сгъване за бицепс с ЕЗ лост,понякога правя и с тесен захват.. :)

Аз с 4 упражнения тренирам гръб...

казано от Стоянчо на 17.01.09, 22:18:

Много са ти 3 упр., че даже 4! И 2 упражнения са достатъчни, ако са изпълнени правилно.

Еми добре,но с 3 упражнения се чувствам добре..но обаче има един проблем не усещам голяма мускулна треска в бицепсите..а изпълненията са си правилни..И още едно въпросче,храненето има ли от значение..говорим чисто хранене,тоест без протеини и т.н. :) В смисъл дали има значение да правя някви програми,кога к’во да ям и т.н. :)

18.01.09
08:34

Ако се храниш правилно и с 3 тренировки седмично в залата щ имаш красиво оформено тяло. Ако имаш възможност направи си хранителен режим. Бицепса много лесно се претренира и ефекта е нулев ;)

18.01.09
08:50

Да, храненето трябва да ти е приоритетно. Изготви си хранителен режим според целите и опитвай да го спазваш. Преди това можеш да го постеш за корекции.

Еми не знам за режима ще трябва да вида да прочета малко..А иначе ще може ли да дадете предложения? :)Целите са ми за сега да натрупам мускулна маса.. :)

18.01.09
15:30

Избирай си режима, според целите  http://www.bb-team.org/diets/

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.01.09 15:30.

30.01.09
20:10

Аз без да си давам много зор, сигурно от храната ;-) и добавките....

... бицепсите ми пораснаха видимо доста ахах

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1