16.01.09
21:18
Здравейте!Реших да се регна във вашия форум и да ви попитам и да обменяме информация..Като за начало Виктор от Пловдив на 16..Значи сега проблема ми е,че с фитнес се занимавам повече от 6 месеца постоянно..Проблема ми е,че бицепса ми запецва така да се каже..Не се развива както трябва с другите мускулни групи и е супер грозно.. Значи бицепса го тренирам 1-път в седмицата,както трябва да е Понеделник..Химия и такива работи не взимам..Теглото ми е 67кг,висок 179..Правя по 3 упражнения на тренировка,сменям ги всяка седмица,върта им подредбата и всичко възможно..Техниката ми е правилна,но пак не се получава нужния резултат..за тези 6 месеца да се е качил макс. 3 см..А гърдите и гърба са си добре за сега..Моля,да ми дадете някакъв съвет какво да направя за да го подтисна към по-бърз разстеж.. :) Благодаря.. ;)
3 см за 6 месеца ако е малко,не знам какво очакваш...Ако продължава така,след 5 години ще ти порастнала ръката само с 30 см :)
Мнението беше редактирано от Nikolay на 16.01.09 21:23.
16.01.09
21:26
казано от Nikolay на 16.01.09, 21:21:
3 см за 6 месеца ако е малко,не знам какво очакваш...Ако продължава така,след 5 години ще ти порастнала ръката само с 30 см :)
Еми не знам струва ми се малко..Добре тогава,да задам едно друго въпросче..Едната рака ми е с 1 см по-малка от другата,как да е изравня да станат равни..Казаха ми да правя повече повторения с нея..
Какво значение има това?С времето може и сами да се изравнят,но и да не стане,уверявам те,че само ти ще знаеш,че е така
16.01.09
21:31
казано от Nikolay на 16.01.09, 21:28:
Какво значение има това?С времето може и сами да се изравнят,но и да не стане,уверявам те,че само ти ще знаеш,че е така
Хм,не само аз..За сега сме само 2-мата.. :) Еми ще видим,надявам се да има по-успешни резултати близките месеци.. :) А за храненето има ли някакво значение..Тоест ям си месо,картофи,плодови и т.н..Но нещо друго режим на ядене..по 6 пъти ям..Сутрин 9 часа,след това в 12,15,16,29 и 21 часа..
казано от Виктор Манчев на 16.01.09, 21:26:
Еми не знам струва ми се малко..Добре тогава,да задам едно друго въпросче..Едната рака ми е с 1 см по-малка от другата,как да е изравня да станат равни..Казаха ми да правя повече повторения с нея..
Където може прави упражненията с дъмбели. Но в НИКАКЪВ случай не тренирай едната ръка повече от другата или пък само едната ръка!
Успех!
Мнението беше редактирано от LttS на 16.01.09 21:59.
16.01.09
22:01
Мерси много.. :) Надявам се да има добри резултати,както за мен така и за вас..Успех ;)
6 месеца е малко, но пък точно в този период най-много дръпват мускулите. Опиши програмата си, по която тренираш бицепса. 3см е доста добре между другото!
3см ръка за 6 месеца е добро начало според мен.Относно ръцете - тренирай с дъмбели предимно и като започваш серията започни с по-слабата ръка и ако с нея направиш 6 повторения, то и с другата направи 6.Помага - от личен опит! ;)
17.01.09
21:36
казано от Стоянчо на 17.01.09, 09:43:
6 месеца е малко, но пък точно в този период най-много дръпват мускулите. Опиши програмата си, по която тренираш бицепса. 3см е доста добре между другото!
Еми правя концентрично сгъване,бицепсово сгъване с дъмбели от седеж и сгъване за бицепс с ЕЗ лост,понякога правя и с тесен захват.. :)
Много са ти 3 упр., че даже 4! И 2 упражнения са достатъчни, ако са изпълнени правилно.
казано от Виктор Манчев на 17.01.09, 21:36:
казано от Стоянчо на 17.01.09, 09:43:
Еми правя концентрично сгъване,бицепсово сгъване с дъмбели от седеж и сгъване за бицепс с ЕЗ лост,понякога правя и с тесен захват.. :)
Аз с 4 упражнения тренирам гръб...
17.01.09
22:36
казано от Стоянчо на 17.01.09, 22:18:
Много са ти 3 упр., че даже 4! И 2 упражнения са достатъчни, ако са изпълнени правилно.
Еми добре,но с 3 упражнения се чувствам добре..но обаче има един проблем не усещам голяма мускулна треска в бицепсите..а изпълненията са си правилни..И още едно въпросче,храненето има ли от значение..говорим чисто хранене,тоест без протеини и т.н. :) В смисъл дали има значение да правя някви програми,кога к’во да ям и т.н. :)
Ако се храниш правилно и с 3 тренировки седмично в залата щ имаш красиво оформено тяло. Ако имаш възможност направи си хранителен режим. Бицепса много лесно се претренира и ефекта е нулев ;)
Да, храненето трябва да ти е приоритетно. Изготви си хранителен режим според целите и опитвай да го спазваш. Преди това можеш да го постеш за корекции.
18.01.09
15:01
Еми не знам за режима ще трябва да вида да прочета малко..А иначе ще може ли да дадете предложения? :)Целите са ми за сега да натрупам мускулна маса.. :)
Избирай си режима, според целите http://www.bb-team.org/diets/
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.01.09 15:30.