17.01.09
16:17
Принципно избягвам купешките салати, особено тези с майонеза от рода на руската. Понякога обаче се случва да хапвам снежанла или т.нар “млечна”. Въпросът ми е някой случайно дали знае под съставката “растителна мазнина” какво точно се крие или пък евентуално процента цедено (ако изобщо е цедено) кисело мляко. Каквито и да е подробности съм любопитен да науча.
17.01.09
17:37
Не се надявай да намериш вьтре поли и моно-ненаситени мазнини.Най вероятно става дума за обикновенно олио.Вярно,растителна мазнина е,но е рафинирана,т.е няма нищо общо сьс студената обработка.
Не се надявам на нищо. Моля за конкретни отговори! Иначе предполагам, че мазнината не е от зехтин екстра върджин.
17.01.09
19:48
И как би могъл да получиш конкретен отговор?Все едно аз да те питам хубав ли е протеина който си купувам,без да конкретезирам марка,източник на протеин и така нататьк.Има толкова много фирми производителки на салати,как някой би могьл да отговори на вьпроса ти?
Който каквото знае за дадена фирма производител да каже. Ако съвсем стесня въпроса до дадена фирма не се знае дали ще има отговор, затова формулировката е за широко тълкуване.
Неуместно сравнение между протеина и снежанката - едното е продукт, който струва скъпо и общо взето си е направо луксознна стока, а снежанката е със статут “ежедневка”.
П.П. Моля, ако нямаш какво повече да споделиш по темата недей я разводява...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.01.09 22:30.
17.01.09
23:00
Не ме разбираш или не искаш да го направиш-далеч сьм от мисълта да правя сравнение между тези два продукта.Протеина беше пьрвото за което се сетих.Аз горе много добре ти казах какво имат впредвид производителите под растителна мазнина-олио.