Снежанка

17.01.09
16:17

Принципно избягвам купешките салати, особено тези с майонеза от рода на руската. Понякога обаче се случва да хапвам снежанла или т.нар “млечна”. Въпросът ми е някой случайно дали знае под съставката “растителна мазнина” какво точно се крие или пък евентуално процента цедено (ако изобщо е цедено) кисело мляко. Каквито и да е подробности съм любопитен да науча.

17.01.09
17:37

Не се надявай да намериш вьтре поли и моно-ненаситени мазнини.Най вероятно става дума за обикновенно олио.Вярно,растителна мазнина е,но е рафинирана,т.е няма нищо общо сьс студената обработка.

17.01.09
17:45

Не се надявам на нищо. Моля за конкретни отговори! Иначе предполагам, че мазнината не е от зехтин екстра върджин.

17.01.09
19:48

И как би могъл да получиш конкретен отговор?Все едно аз да те питам хубав ли е протеина който си купувам,без да конкретезирам марка,източник на протеин и така нататьк.Има толкова много фирми производителки на салати,как някой би могьл да отговори на вьпроса ти?

17.01.09
22:29

Който каквото знае за дадена фирма производител да каже. Ако съвсем стесня въпроса до дадена фирма не се знае дали ще има отговор, затова формулировката е за широко тълкуване.
Неуместно сравнение между протеина и снежанката - едното е продукт, който струва скъпо и общо взето си е направо луксознна стока, а снежанката е със статут “ежедневка”.
П.П. Моля, ако нямаш какво повече да споделиш по темата недей я разводява...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.01.09 22:30.

17.01.09
23:00

Не ме разбираш или не искаш да го направиш-далеч сьм от мисълта да правя сравнение между тези два продукта.Протеина беше пьрвото за което се сетих.Аз горе много добре ти  казах какво имат впредвид производителите под растителна мазнина-олио.

20.01.09
10:41

Най-лошото е, че на някои снежанки и млечни съм забелязвал да ползват и майонеза. Затова винаги гледам етикета като купувам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1