Състезание??

19.01.09
19:34

Прелагам на модераторите нещо като мистър и мисс Олимпия в форума на ББ-теам. Идеята е да се организира от модераторите нещо като конкурс... в определени категории.Участниците ще се представят със снимка или снимки, а снимките им ще оценяват нещо като жури съответно на Снимките на жените-мъже и обратното..

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.01.09 15:01.

Имаше такава идея преди време. Но проблемът е че няма как да разберем дали човекът на снимката е този който я праща.

TQ

19.01.09
19:54

Еми дори и да не е тои, така само тои губи защото няма да разбере каде се намира ж категорията си,аз сам съгласен да има такава тема,и това мистър и мисис Олимпия да е всеки месец или на 2!!!

19.01.09
20:05

Като се замисля Георги Гайдов е прав. Въпреки всичко ако се разчита на съзнанието на билдерите в форума и че няма да пращат други снимки защото както каза тяната може би ще им е интересно къде биха се подредили при подобна надпревара.Обмислете, моля, разбира се ако има и желаещи де.

TQ

20.01.09
07:32

Предлагам или да е намерим отново темата и някои да го организира(някои по-висш,така да се изкажа)или отново тази тема да го продължим!!!! И ако някои се съгласи да го организира туи,да по4ваме да се записваме :) и примерно до края на месеца да сме изпрати ли снимки и иии така :) !!

Мнението беше редактирано от tqnata на 20.01.09 07:33.

20.01.09
08:04

казано от tqnata на 20.01.09, 07:32:

Предлагам или да е намерим отново темата и някои да го организира(някои по-висш,така да се изкажа)или отново тази тема да го продължим!!!! И ако някои се съгласи да го организира туи,да по4ваме да се записваме :) и примерно до края на месеца да сме изпрати ли снимки и иии така :) !!

подкрепям идеята!!

20.01.09
09:46

Аз си го представям нещо такова-открива се нова тема и се постват снимките на кандидатите така че да се виждат, тоест без линкове и прочие макар че ако нестава по друг начин може и така и отгоре може да се пусне анкета с имената и съответно или така да се гласува или по друг начин защото така може някой да си направи 2 регистрация и да гласува постоянно.

FZ

20.01.09
10:06

казано от Aleksandar Marinov на 20.01.09, 08:04:

казано от tqnata на 20.01.09, 07:32:

подкрепям идеята!!

x2
Аз също , ще бъде интересно

DI

20.01.09
11:43

Ако има за мистър шишко, аз ще участвам :)

20.01.09
11:48

и аз имам шкембе,ще имаш конкуренция :)

Нека направя малко пояснение за моята причина да съм против.
Човекът X праща снимка на която е някакво друго момче който е в състезателна форма(може би състезател) и я представя за своя.
Човекът Y праща снимка на която си е той. Добре оформен е, изчистен горе долу, но далеч от състезателната форма на X.
Човекът X ще спечели състезанието макар и изобщо това да не е той. Човекът Y ще е разочарован и има защо.
Има ли смисъл да се прави нещо което не се знае дали ще е истинско? И да печелят хора които не заслужават?

(ако някой реши да праща чужди снимки е ясно, че няма да са на Рони и Джей та да ги хванем, а иначе няма да имаме право да им казваме “това не си ти, прекалено як е този за да си ти” от етична гледна точка)

Просто не ми идва идея как да се реализира обективно.

20.01.09
12:57

Същото е като сайтовете за запознанства, където никога не може да си сигурен, че е човека, за който се представя :)
Може да се направи някакво изискване, поне да ограничи от състезателите, примерно качваш 2-3 снимки на пози и 1-3 обикновенни с приятели(или паспортна снимка) за да се знае, че снимките не са сваляни от някой сайт.
Аз съм ЗА това състезание.

20.01.09
13:01

На мен ми харесва предложението макар, че няма да участвам още : ) @Георги Гайдов предполагам, че конкурса няма да е с парични или някакви материални награди.Другото което ми се върти в главата е участника да бъде сниман до нещо по-специфично ... телевизор, врата или нещо такова ..

20.01.09
17:59

Предлагам да бъде сниман  до лична карта

20.01.09
17:59

още един глас За :)

21.01.09
09:26

Или просто като се снима държи до себе си едно листче на което пише ника му в сайта ;) А и дори някой да успее на направи нещо с фотошопа и евентуално спечели той ще разбере колко комплексиран е така,че не виждам защо да не се направи нещо такова.

21.01.09
09:45

казано от -=REFLEX=- на 21.01.09, 09:26:

Или просто като се снима държи до себе си едно листче на което пише ника му в сайта ;) А и дори някой да успее на направи нещо с фотошопа и евентуално спечели той ще разбере колко комплексиран е така,че не виждам защо да не се направи нещо такова.

Е тва е идея! с ника в сайта до него е добър начин.

казано от valerious на 19.01.09, 20:05:

Като се замисля Георги Гайдов е прав. Въпреки всичко ако се разчита на съзнанието на билдерите в форума и че няма да пращат други снимки защото както каза тяната може би ще им е интересно къде биха се подредили при подобна надпревара.Обмислете, моля, разбира се ако има и желаещи де.

То на това “съзнание” се разчита и в темата с “Колко вдигате” и всеки пети пише някакви космически килограми :)

Добавих анкета към темата, моля да гласувате за предложението.

Ще си позволя да я преместя и в “Общи”, тъй като ми се струва по - посещаван.

Поздрави!

24.01.09
18:16

bodybuilding.com често си правят, не виждам причина да няма и тук.

26.01.09
16:09

За “Да” дават гласовете си само якичките :) така ми се струва.

казано от valerious на 26.01.09, 16:09:

За “Да” дават гласовете си само якичките :) така ми се струва.

Хехе, подвеждаш аудиторията, колега :)
Кой иска сега да мине за слабак и да гласува “против”?

Аз не бих участвал, но съм за.
Но от друга страна аз мисля, че сме имали такова състезание и със сигурност бяхме “медийни партньори” на едно.

Винаги има недоволни. Имаше дисквалифицирани - няколко, и то водещи. Кой сърдит че не бил оценен правилно. Кой, че наградата била малка. Кой недоволен от журито.
Винаги го има това.

Но няма лошо, щом сте мераклии :)

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 26.01.09 16:19.

26.01.09
16:26

Как ще се определи броя на участващите , категориите , най-вече журито , размера на наградата ? Много работа си е , интересно ми е все пак :)

AZ

26.01.09
16:49

АЗ също съм ЗА!Интересно ще е много-конкуренция и т.н.А също може и по-нататък,когато участниците се ошлайфат да качват и клипчета,с музика и позинг.И това нещо да се прави често,както каза тяната на два поне три-четири месеца,а не само едно пробно и после да западне.

26.01.09
17:00

Това, че всички са “за” означава ли, че ще вземат участие? :)

27.01.09
08:12

Еми няма да са всички, сигурно тези които гласуват Да и няма да участват просто искат да гледат :) но все пак за нас (мъжете) ще е интересно и момичетата от форума да се включат...

27.01.09
19:25

Е, то момичетата първо са малко, второ от тези малкото, много малко ще изявят желание за участие в подобно състезание, ако трябва да съм честен мисля, че участничките ще бъдат между 0 и 3. Айде дано сега ги провокирам да ме опровергаят :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.01.09 19:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1