Scitec ?

Прескочи до:

17.12.08
19:54

Какво ви е мнението за тази фирма за добавки ?Ако някой е ползвал продукти за покачване на ММ и е имал добри резултати ,може да сподели какво е пил

QM

17.12.08
20:22

креатин и глутамина са добри
друго не съм пил :)

FZ

18.12.08
10:15

казано от mitonko на 17.12.08, 19:54:

Какво ви е мнението за тази фирма за добавки ?Ако някой е ползвал продукти за покачване на ММ и е имал добри резултати ,може да сподели какво е пил

Една от свестните фирми

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 18.12.08 10:15.

19.12.08
17:23

Пил съм им глутамина, но от него аз файда не мога да усетя :) Принципно повече са положителните отзиви.

Изпих 2-3 кофи от протеина Professional. Концентрат, което вероятно за повечето е минус, но за моите “професионални” заложби твърдя, че не разбирам къде е разликата във въздействието върху мен (спрямо изолата). Останах доволен, като базата ми на преценка е, дали ще КПД-то ми ще падне или не, защото аз 99% тренирам само за това. Е, то не се качи, но пък нямаше изоставане и то през летния сезон, при силови тренировки.

Както и да е, +1 от мен за този протеин - за други продукти на марката не мога да споделя опит към момента.

SN

20.12.08
09:33

За всички които искат да опитат продуктите на SCITEC и не са имали този шанс досега нека ни пратят и-мейл със техните данни на адрес:supplements@abv.bg за да получат безплатни мостри след нова година за да не се изказват неподготвени.

20.12.08
10:07

казано от SNS на 20.12.08, 09:33:

За всички които искат да опитат продуктите на SCITEC и не са имали този шанс досега нека ни пратят и-мейл със техните данни на адрес:supplements@abv.bg за да получат безплатни мостри след нова година за да не се изказват неподготвени.

Направете представяне в раздела за вносители, като останалите. ;-)

FZ

20.12.08
10:19

казано от exstasy на 20.12.08, 10:07:

Направете представяне в раздела за вносители, като останалите. ;-)

Идеята не е лоша  ;-)

SN

20.12.08
10:37

Умишлено не сме направили представяне на фирмите които внасяме само и единствено поради факта че тази идея е изцяло опорочена и форума в момента/а и преди/ се е утвърдил като рекламна платформа на определени лица и фирми.

P.S.Митко мисля че няма да се разсърдиш като прочетш това но коментирахме този проблем лятото ако си спомняш.

20.12.08
10:58

казано от SNS на 20.12.08, 10:37:

Умишлено не сме направили представяне на фирмите които внасяме само и единствено поради факта че тази идея е изцяло опорочена и форума в момента/а и преди/ се е утвърдил като рекламна платформа на определени лица и фирми.

Нещо не съм много съгласен с това твърдение. Вие си направете представянето, пък оставете на нас потребителите да преценим кое и как. ;-) Иначе губещите са и двете страни - едни повече, други по-малко.

Не, няма място за сръдни, напротив - конструктивната критика е добре дошла винаги (затова и има бутон вдясно). Разбира се, аз не бих се съгласил с това, че е платформа за реклама, свидетели сме на далеч по-агресивни и груби изпълнения по западните издания. Ако трябва да съпоставим форума сега и преди 5 години, да, има елемент на комерсиализация, но причините за това са доста (и все градивни, не просто Бентли пред гаража), за да размивам темата за Scitec.

Аз съм ЗА представянето на цялата Ви група марки, още повече, че от БГБ очаквам доста професионален полъх. :)

27.12.08
19:01

Купих си едни аминки на Scitec, ще видим как са :).
Иначе протеините им са добри.

14.01.09
14:30

Здравейте и от мен, ползвал съм голяма част от продуктите на тази фирма и от тогава не ползвам други.

Фирмата е уникална, протеина им е един от най добрите на пазара, визирам изолата и 100 % whey professional.
G - bomb - уникална глутаминова матрица....14 грама на прием.
Имат много добри BCAA, на прилична цена.
най добрия поне за мен cell volumizer… така наречения TransX
Vita X - много добър витаминен комплекс....

Остана ли нещо :) Препоръчвам ги на всички, цена качество минават и Optimum и BSN и Universal…

14.01.09
17:18

аз пия гейнър на SCITEC сега си купих още един с аминокиселини глутамин креатин бцаа и е доста добър  просто хората правят качествени стоки според мен :)

16.01.09
06:40

вчера ми пристигнаха мострите
супер приятна изненада
много ви благодаря

:-)

16.01.09
07:37

Дам и моите пристигнаха :) и аз съм изненадан от подаръците вътре. И от мен много благодарности  :-)

П.П. Гледам се очаква и сайт да пуснете надявам се да е скоро :)

Мнението беше редактирано от Конан на 16.01.09 07:40.

16.01.09
07:43

Ха моите ощще не са! Можеби защото не съм от София

SN

16.01.09
13:29

За този който е от Пирдоп искам да кажа че мострите са отказани от брат му и ни се връщат от куриера утре.Всички други които само пратиха мейли без никакви координати/име,адрес за доставка и телефон/ чакаме да го направят за да си получат пакетите.

16.01.09
16:05

какви мостри ?

17.01.09
10:29

Тъкмо ми дойдоха мострите, големи благодарности! Ще ги пробвам тея дни

ГН

17.01.09
11:29

И аз бих искал да опитам от вашите мостри. Как става това? Попълних и-мейла си на сайта, ако е само това.

17.01.09
11:52

и аз пратих имейл,но все още няма отговор

19.01.09
10:00

За пръв път получавам нещо без да съм дал и стотинка, рекламната ви стратегия е страхотна, със сигурност си спечелихте клиент в мое лице, и благодаря за подараците, явно сете сериозна фирма.

19.01.09
11:03

казано от arniman на 19.01.09, 10:00:

За пръв път получавам нещо без да съм дал и стотинка, рекламната ви стратегия е страхотна, със сигурност си спечелихте клиент в мое лице, и благодаря за подараците, явно сете сериозна фирма.

какви бяха мострите и подаръците ако не е тайна :) и аз исках да пробвам от техните продукти ,ама май съм изтървал рекламната кампания защото никой не ми отговори на имейла ;)

19.01.09
12:09

казано от Aleksandar Marinov на 19.01.09, 11:03:

казано от arniman на 19.01.09, 10:00:

какви бяха мострите и подаръците ако не е тайна :) и аз исках да пробвам от техните продукти ,ама май съм изтървал рекламната кампания защото никой не ми отговори на имейла ;)

И на мен никой не ми отговори на имейла, затова останах приатно изненадан като дойде пратката от еконт :)

19.01.09
19:30

Ама каакви са мострите кви добавки дават да опитаме

19.01.09
20:35

Ето това са мострите
http://img230.imageshack.us/img230/5266/19012009436vq0.jpg

Мнението беше редактирано от pockobg на 19.01.09 20:41.

20.01.09
07:27

вчера пробвах Атак преди трен
доста избухнах ,не исках да си тръгвам от залата

20.01.09
07:58

Дугия път си вземи одеало и възглавница и не си тръгвай :)
Аз към края на месеца мисля да ги опитам моите да видим как ще ми се отразят :P

20.01.09
10:25

Искам да благодаря на SNS за прездоставените мостри,подаръците са страхотни! След като ги пробвам ще напиша впечатленията от протеините и другите работи! Благодаря

20.01.09
11:25

И аз току що получих моите, благодаря много!!! Очаквайте отзиви.

20.01.09
11:35

изпратих и аз днес мейл с молба за мостри , дано не съм изтървал сроковете на промоцията :)

20.01.09
16:02

Благодаря ви, получих си мострите ;)

ГН

20.01.09
18:30

казано от pockobg на 19.01.09, 20:35:

Ето това са мострите
http://img230.imageshack.us/img230/5266/19012009436vq0.jpg

Всъщност има още доста!

А иначе, естествено наясно съм, че тези мостри са ви безплатни, но все пак - евала! В първия момента очаквах нещо малко. Като видях отзивите, без да съм прочел конкретни описания, реших че ще е нещо повече. Това, обаче, си беше сериозна рекламна кампания, въобще не очаквах толкова, в България не сме свикнали на такива неща и това наистина беше ужасно много!

Това е една от причините да уважавам толкова хората от SNS - завиден професионализъм.

SN

21.01.09
06:53

Това, обаче, си беше сериозна рекламна кампания, въобще не очаквах толкова, в България не сме свикнали на такива неща и това наистина беше ужасно много!

Само да уточним че това не е организирана рекламна кампания а е нещо което правим от години.Тези които са присъствали на състезанията в последните години знаят какво и как раздаваме.

Второ с голямо съжаление искаме да кажем че както всички добри неща в България и тази наша инициатива вече е опорочена така че да не се сърдят тези които няма да получат повече нищо от нас-за в момента това са градовете Добрич и Силистра.Иначе всички са добре дошли на идващите състезания в страната където ще могат да получат пълни промоционални пакети с продукти на фирмите които внасяме.

SNS

21.01.09
09:22

казано от SNS на 21.01.09, 06:53:

Това, обаче, си беше сериозна рекламна кампания, въобще не очаквах толкова, в България не сме свикнали на такива неща и това наистина беше ужасно много!

Само да уточним че това не е организирана рекламна кампания а е нещо което правим от години.Тези които са присъствали на състезанията в последните години знаят какво и как раздаваме.

Второ с голямо съжаление искаме да кажем че както всички добри неща в България и тази наша инициатива вече е опорочена така че да не се сърдят тези които няма да получат повече нищо от нас-за в момента това са градовете Добрич и Силистра.Иначе всички са добре дошли на идващите състезания в страната където ще могат да получат пълни промоционални пакети с продукти на фирмите които внасяме.

SNS

Кога ще го пускате официалният ви сайт?

Вчера получих моята пратка...Останах приятно изненадан!
Поздравления за професионализма, SNS!
Не съм виждал  в България подобна рекламна къмпания.Така трябва да се прави.

21.01.09
14:08

мерси и ас си получих пратката вчера пък и имах рожден ден много ме зарадвахте скоро почвам да тренирам пак и ще ги пробвам.

21.01.09
14:30

как да си поръчам Атак ?
——-
Не се ли сещаш ?
Как или откъде ???
:D
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 21.01.09 16:28.

23.01.09
19:37

Значи , като за 1 впечатление, мога да кажа следното - отлична разтворимост!!! 3 мин с шейкъра и протеина си е готов. Спомням си времената, когато пиех една БГ марка и пудрата с висока концентрация на белтъчини, можеше да се разбие само с миксер. Как се постига това? Пих подобен отлично разтоврим и мно сладак препарат на една др. БГ марка и след около 4 кг, така хубавичко омазних, че...........мисълта ми е, да не би това да е за сметка на качеството, да кажем да има повече подсладител и т.н.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1