Колко дълго трае протеина/гейнъра, когато е разтворен?

MI

19.01.09
08:31

Идеята ми е да си ги разбивам сутрин в шейкъра и да си ги пресипвам в шишенца от минеалн вода 0.5л готови за пиене.
Защото в шишенцата определено не се разбива като хората - остават мн големи буци. Та мога ли това да го правя от сутринта и на работа да си ги пиивам? :) ще се запази ли съдържанието на протеина/гейнъра до към 19:00 вечер?

19.01.09
08:59

Не.
———————

FZ

19.01.09
10:04

казано от mincho666 на 19.01.09, 08:31:

Идеята ми е да си ги разбивам сутрин в шейкъра и да си ги пресипвам в шишенца от минеалн вода 0.5л готови за пиене.
Защото в шишенцата определено не се разбива като хората - остават мн големи буци. Та мога ли това да го правя от сутринта и на работа да си ги пиивам? :) ще се запази ли съдържанието на протеина/гейнъра до към 19:00 вечер?

А какво ти пречи да разбиеш протина в шейкъра и на работното място ?

19.01.09
10:13

И в шишета се разбива идеално, друсай повече.

MI

20.01.09
14:32

казано от FZKTWGS на 19.01.09, 10:04:

ами не нося никакъв багаж с мене, а малките шишенца идеално пасват във вътрешните ми джобове на якето. искам просто да се огранича от носене на разни торби и т.н.
та значи викате не става номера... трябва да момента да се пие

А що се отнася до разтворимостта - 6,7 секунди шейкване със шейкъра са достатъчни за идеално разбит протеин. А с шише ми се размътва чак мозъка докато се разтовори ... и накрая пак си има буци

20.01.09
16:36

казано от mincho666 на 20.01.09, 14:32:

казано от FZKTWGS на 19.01.09, 10:04:

ами не нося никакъв багаж с мене, а малките шишенца идеално пасват във вътрешните ми джобове на якето. искам просто да се огранича от носене на разни торби и т.н.
та значи викате не става номера... трябва да момента да се пие

А що се отнася до разтворимостта - 6,7 секунди шейкване със шейкъра са достатъчни за идеално разбит протеин. А с шише ми се размътва чак мозъка докато се разтовори ... и накрая пак си има буци

Извинявай приятелю,но това вече са капризи! :)

20.01.09
17:15

Не можах да разбера...
Слагаш протеина в шишето без вода и носиш колкото си искаш.Като ти се припие сипваш вода и си ти .. ?

20.01.09
17:43

Аз моя в шейкъра го друсам почти минута и става уникален. =)

MI

20.01.09
21:44

ами исках да кажа, че шейкъра си има горе решетка, която позволява много бързо и лесно да се разтвори протеина и няма буци, а при шишето не е така ... както и да е, разбрах вече - не става да го разтварям в шейкъра сутрин и да си го нося в шишенце.
Мерси на всички за отговорите.

21.01.09
16:23

Зависи от сезона.В летните горещини след 3-4 часа започва да се разваля.В студеното време може би ще изкара още 1-2 часа.Можеш да опиташ.Видиш ли че взема да вкисва го изпиваш наведнъж преди да е ферментирал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1