19.01.09
08:31
Идеята ми е да си ги разбивам сутрин в шейкъра и да си ги пресипвам в шишенца от минеалн вода 0.5л готови за пиене.
Защото в шишенцата определено не се разбива като хората - остават мн големи буци. Та мога ли това да го правя от сутринта и на работа да си ги пиивам? :) ще се запази ли съдържанието на протеина/гейнъра до към 19:00 вечер?
19.01.09
10:04
казано от mincho666 на 19.01.09, 08:31:
Идеята ми е да си ги разбивам сутрин в шейкъра и да си ги пресипвам в шишенца от минеалн вода 0.5л готови за пиене.
Защото в шишенцата определено не се разбива като хората - остават мн големи буци. Та мога ли това да го правя от сутринта и на работа да си ги пиивам? :) ще се запази ли съдържанието на протеина/гейнъра до към 19:00 вечер?
А какво ти пречи да разбиеш протина в шейкъра и на работното място ?
20.01.09
14:32
казано от FZKTWGS на 19.01.09, 10:04:
Защото в шишенцата определено не се разбива като хората - остават мн големи буци. Та мога ли това да го правя от сутринта и на работа да си ги пиивам? :) ще се запази ли съдържанието на протеина/гейнъра до към 19:00 вечер?А какво ти пречи да разбиеш протина в шейкъра и на работното място ?
ами не нося никакъв багаж с мене, а малките шишенца идеално пасват във вътрешните ми джобове на якето. искам просто да се огранича от носене на разни торби и т.н.
та значи викате не става номера... трябва да момента да се пие
А що се отнася до разтворимостта - 6,7 секунди шейкване със шейкъра са достатъчни за идеално разбит протеин. А с шише ми се размътва чак мозъка докато се разтовори ... и накрая пак си има буци
казано от mincho666 на 20.01.09, 14:32:
казано от FZKTWGS на 19.01.09, 10:04:
Защото в шишенцата определено не се разбива като хората - остават мн големи буци. Та мога ли това да го правя от сутринта и на работа да си ги пиивам? :) ще се запази ли съдържанието на протеина/гейнъра до към 19:00 вечер?А какво ти пречи да разбиеш протина в шейкъра и на работното място ?
ами не нося никакъв багаж с мене, а малките шишенца идеално пасват във вътрешните ми джобове на якето. искам просто да се огранича от носене на разни торби и т.н.
та значи викате не става номера... трябва да момента да се пиеА що се отнася до разтворимостта - 6,7 секунди шейкване със шейкъра са достатъчни за идеално разбит протеин. А с шише ми се размътва чак мозъка докато се разтовори ... и накрая пак си има буци
Извинявай приятелю,но това вече са капризи! :)
Не можах да разбера...
Слагаш протеина в шишето без вода и носиш колкото си искаш.Като ти се припие сипваш вода и си ти .. ?
20.01.09
17:43
Аз моя в шейкъра го друсам почти минута и става уникален. =)
20.01.09
21:44
ами исках да кажа, че шейкъра си има горе решетка, която позволява много бързо и лесно да се разтвори протеина и няма буци, а при шишето не е така ... както и да е, разбрах вече - не става да го разтварям в шейкъра сутрин и да си го нося в шишенце.
Мерси на всички за отговорите.