упражнения за сваляне на корем

20.01.09
19:20

здравейте... за много години и всичко най хубаво..

интересува ме, има ли упражнения за сваляне на корем в домашни условия като изключим тичането.. нямам възможност да бягам и за това питам за упражнения в домашни условия...  благодаря предварително :)

20.01.09
20:26

Диета - няма толкова ефикасно упр. за сваляне на корем

казано от HeartCore на 20.01.09, 20:26:

Диета - няма толкова ефикасно упр. за сваляне на корем

Аз пък съдя по себе си,че не е така.Една комплексна програма от няколко упражнения за различните коремни мускули,би могла да даде добри рз-тати.Естествено ако всяка сутрин се ядат по 3 баници,няма да има ефект.Може би просто трябва да се ограничат някой “вредни” за този режим храни.Човекът все пак не иска да става състезател,просто както е написал да “свали корема”.А това не е толкова трудно.

21.01.09
06:54

Много хубаво упражнение и е за домашни условия - диетка;).Освен нея коремни преси във вас 3 пъти в седмицата примерно.Това е.Можеш да включиш примерно едно скачане на въже ако имаш място у вас - много добре ще ти се отрази.

21.01.09
13:51

благодаря ви :) а някаква диета да препоръчате? а и още един въпрос имам... не трябва ли първо да стопя мазнините, и тогава да почна с коремните преси?

21.01.09
18:48

По-добър ефект ще има ако си правиш и упражнения за коремната мускулатура.

27.01.09
17:01

Аз преди си правих тези упражнение в къщи  http://www.vbox7.com/play:2798047c не че имаше ефект но ако си постоянен и на някаква диета сигурно ще има аз неги правя вече защото ме марзи да си губя времето и то като няма какво да те надаха и марзела надделява :)

Мнението беше редактирано от HDI на 27.01.09 17:02.

27.01.09
17:55

Ами не знам според мен има само един начин за добре изразена коремна мускулатура - ДИЕТА + ПРЕСИ + ТИЧАНЕ.

казано от HDI на 27.01.09, 17:01:

Аз преди си правих тези упражнение в къщи  http://www.vbox7.com/play:2798047c не че имаше ефект но ако си постоянен и на някаква диета сигурно ще има аз неги правя вече защото ме марзи да си губя времето и то като няма какво да те надаха и марзела надделява :)

При мен точно тази програма даде отлични резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1