Малко съвети

KI

21.01.09
19:34

Здравейте аз съм на 17години висок някаде 1,72см. Обема на ръката ми е 37,5см  ходя на фитнес от 3-4 месеца взимал съм до сега (Protein, Creatin, Amino 2700 Universal, Amino BCAA, Tribestan, HGT Power) но изведнъш всичко свърши (: и си направих моя система какво да зимам и искам да ми кажете дали е добре или да прибавя не6то към неиа или да махна: Whey Protein (суруватка), Amino BCAA, HGT Power. Целта ми е да имам по голяма обемна ръка и заформена както и другите части от тялото. Искам съветите ви!!!

21.01.09
20:05

HGT? Това не е ли CGT? Изброеното си е ОК, остава да ядеш правилно.

KI

21.01.09
21:34

Моя грешка казва се “HGH Power” на Power Food е ми добре мисля начи такава комбинация да направа щом поне 1 ми я одобрява благодаря все пак ако е по добре да заместя HGH Power с това ти каде ти си написал кажи и ако може линкче за да го скивам какво  е мерси пак!!!

21.01.09
21:47

...ooo, ясно Пауър Фууд. Ами да, 100% по-добро е CGT-то, демек креатин, глутамин, таурин. Но това, което казвам е само принципно, защото като гледам стажа в залата не е голям и на този етап нямаш нужда от добавки, айде суроватката нека седи.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.01.09 21:49.

KI

22.01.09
13:24

Т.е. да махна Fooda и Aminoto само Proteina да остане?

22.01.09
14:11

За сега да.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1