23.01.09
10:59
Занимавах се 1 година с фитнес, но от 2-3 месеца съм спрял редовно да ходя. Искам да кача мускулна маса и да си възвърна силата :). Ще ви помоля да ми помогнете да си направя седмична програма, ако може и диети, хранителни добавки и т.н.
Има два начина. Първия - Отиваш при инструктора в залата питаш го колко парички ще искаш за това удоволствие. Другия е сядаш започваш да се запознаваш с материала от изданието по прочиташ статиите които те интересуват, след това съставяш си режим и тогава може някои да ти обърне внимание като ти коригира някой неща.
23.01.09
14:08
Превеждащ ми 30 лв. по сметката и си получаваш програмата. ИЛИ
Избираш си програма от сайта.
казано от fatality на 23.01.09, 10:59:
Занимавах се 1 година с фитнес, но от 2-3 месеца съм спрял редовно да ходя. Искам да кача мускулна маса и да си възвърна силата :). Ще ви помоля да ми помогнете да си направя седмична програма, ако може и диети, хранителни добавки и т.н.
и си наеми някой, който да тренира вместо тебе и да спазва хранителния ти режим......ще видиш ефекта е ГАРАНТИРАН!!!
23.01.09
15:41
или пък пак си сваляш някой режим от нета,нагласяш горе-долу за теб,отиваш при инструктора и му казваш какво си направил или че някой твой познат.който е на ти с фитнеса ти я е направил и му я даваш само за един поглед да види и да коригира.Така пари няма да ти вземе.
Офтопик:Или пък ще ми дадеш 10 лв и аз ще сваля една програмка от сайта и ще ти я дам,като те излъжа ,че съм я правил аз.”Но деца,моля ви,не правете това у дома си!” :Д
23.01.09
16:26
За 1 год.тренировки неможеш ли поне сам да си нагодиш програма за твоите нужди и цели ?