Татуировки и/или пиърсинг ?

Прескочи до:
DE

22.01.09
21:32

Притежатели ли сте на татуировки или пиърсинг, а защо не и двете ?
Харесва ли ви този вид изкувство ?

23.01.09
12:32

Не съм “притежател” все още, но честно казано отдавна си мисля да си направя татуировка...
Единственото нещо, което все още ме спира е, че съм в период на разтеж и ме е страх, че ако я направя сега, ще се измени тъй като кожата ми ще се деформира още доста, особено сега с този фитнес и тия периоди на трупане и сваляне на килограми. Нямам нищо против татуировките, нито пък пиърсинга, но разбира се, не трябва да се прекалява, ако ме разбирате. :)

23.01.09
12:40

Това за един себеуважаващ се мъж е пълна трагедия. Според мен.

23.01.09
12:46

Тату и пиърсинг - само за жени. Незнам ама някакси по прилягат тези работи на мадамите. Не съм видял едно тату на мъж и да ми е харесала.

23.01.09
13:02

Имам обици и на двете уши-хълки.Тези които казаха,че пиърсинга и татусите са женска работа да Не си слагат.

23.01.09
13:35

Категорично не и никога не бих си го причинил. Не виждам смисъл в това, не ми и харесва. Пиърсинга го намирам за педалски, а рисунки по тялото си не го намирам за особено естетично.
@Владимир92 - пише се хАлка.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.01.09 13:36.

23.01.09
14:43

да, на гърба огромен орел.....скоро ще правя още 2-3

до: HeartCore - ще ти кажа само да не се поставяш в граници....и какво общо има това със себеуважението и пълната трагедия, всеки прави това, което му харесва

Мнението беше редактирано от Daniel на 23.01.09 14:45.

AZ

23.01.09
17:05

казано от Daniel на 23.01.09, 14:43:

да, на гърба огромен орел.....скоро ще правя още 2-3

Ей това ми беше мечта на мен да имам такъв орел на гърба и все още е мечта.За пиърсинг не одобрявам-за татуси-одобрявам и самия аз искам някога да си сложа някаква,незавсимо дали такъв орел или дракон или някаква много яка на бицепса.
ПС.Баща ми има скорпион на ръката,но чудно защо мен много ще ми се кара,ако си направя.

23.01.09
18:04

до: HeartCore - ще ти кажа само да не се поставяш в граници....и какво общо има това със себеуважението и пълната трагедия, всеки прави това, което му харесва

хората са много далеч от правенето на каквото искат

DE

23.01.09
20:00

Аз имам и татуировки и пиърсинг..
В татуировките намирам вид изкувство, изразяване на чувства и емоции(с изключение на случаите, където се правят просто някакви рисунки, които не се свързват с нищо) и съм способен да разглеждам без да ми писне цял ден. Доста често се случва да блея по някой тату съмишленик по улицата :)
Това за самоуважението на Heartcore - негово мнение :) Не му се нахвърляйте. Всеки има право да прави каквото поиска с тялото си.

23.01.09
22:45

Не само, че намираш вид изкуство - те са изкуство! Аз доста уважавам изкуствата и доста съм спорил с хора като HeartCore. Не мисля сега да започвам да пиша, защото честно казано ме мързи. По темата ще кажа само, че и аз съм намислил нещо красиво и голямо, изрисувано на големият ми гръб(разбира се, след 2-3 годинки). :) Орелът е доста хубаво, но мисля по-скоро да е нещо свързано с мен самият. Ще видим, ще мислим...

24.01.09
03:48

Имам си две татуировки и една обеца на лявото ухо.Много ми допада този вид изкуствто.Разбирасе в граници както казаха някои.

24.01.09
08:23

Разбира се, всяко нещо трябва да си има граници, но те също са относителни, защото всеки ги определя индивидуално...

24.01.09
09:49

има някой таттооси дето са много яки ама има и такива дето се чудиш на човек колко трябва да е туп за да си направи такъв, а приърсингите са ми супер отвратителни и гнусни

DI

24.01.09
10:31

казано от ^MaD^ на 24.01.09, 09:49:

има някой таттооси дето са много яки ама има и такива дето се чудиш на човек колко трябва да е туп за да си направи такъв, а приърсингите са ми супер отвратителни и гнусни

x2

24.01.09
10:51

Аз имам доста дупки по ушите и рисунка на гърба :cheese:  и много си ги харесвам...  ще ми се да се понарисувам и на други места, но все нямам време ;-)

казано от HeartCore на 23.01.09, 12:40:

Това за един себеуважаващ се мъж е пълна трагедия. Според мен.

Подкрепям (y)

BU

25.01.09
01:49

Рисунки само на мъже,жената губи естетиката си като започне да драска дракончета,пеперудки...ако е татуировка,да е малка и на интимно място. :)

Не бих се татуирал,няма изображение,което да ми харесва чак толкова. : ))
Не бих се и продупчил.Виждал съм жени с пиърсинг на езика,не ме е било по-гнус през живота ми.Ако ще е пиърсинг,да е на пъпа.

Не е ли то да си продупчиш носа и ушите и да прекараш 1 синджир през халките.  :-)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.01.09 01:49.

HE

27.01.09
11:08

Хайде и аз да се разпиша като притежател на тато  :-)
Направих си я преди около 9 години и до днес си ми харесва.
Всеки има право на лично мнение дали му харесва или не, а аз определено не съм се съобразявал с това дали на някой ще му хареса - важното тогава, а и сега е на мен да ми харесва  ;-)

п.п. Слагам и снимка та да се изфукам  :coolsmile:

27.01.09
17:10

Аз от известно време се замислям за някаква татуировка на рамото или на ръката. Още не съм решил :)

27.01.09
18:55

имам си татуировка и се замислям за още една на другото рамо. направих си я преди няколко години и още и се радвам. който не харесва - да не се рисува - има лесно

27.01.09
20:33

Дедмен, явно само сте се гледали :D

Мнението беше редактирано от Никола на 27.01.09 20:33.

DE

27.01.09
22:12

казано от Никола на 27.01.09, 20:33:

ъъ.. о.О, смях ли трябваше да има ?

Аз имам татус на рамото и на бедрото, другия месец ще си нарисувам в дясната част на корема, от ребрата надолу по косите коремни мускули.
Пиърса ми по-горе беше квалифициран като гнусен, за това ще се въздържа да го описвам :)

Нямам такива неща, а не ми и трябват. Може би някой ден татуировка. Но този някой ден вероятно няма да се случи.

28.01.09
07:58

казано от death на 27.01.09, 22:12:

казано от Никола на 27.01.09, 20:33:

ъъ.. о.О, смях ли трябваше да има ?

Аз имам татус на рамото и на бедрото, другия месец ще си нарисувам в дясната част на корема, от ребрата надолу по косите коремни мускули.
Пиърса ми по-горе беше квалифициран като гнусен, за това ще се въздържа да го описвам :)

ахахаха...ами щом не му харесват момичетата с пиърсинг на езика явно само за външен вид говори, щото аз бих отбелязъл, че могат доста приятни неща...

сигурно и ти ги можеш, но не съм заинтересован.Нали знаеш...
if a girl has a piercing on her tongue she probably wants to suck your dick
if a boy has a piercing on his tongue…he probably wants to suck your dick

28.01.09
08:43

Много филми си гледал. :)
Освен да се плезят без нужда, друг положителен ефект, не съм открил.

DE

28.01.09
09:31

Приятел.. не се впрягай толкова, като не ти харесва, кажи си и не дълбай толкова много..

28.01.09
09:42

казано от С7АЛК3Р на 28.01.09, 08:43:

Много филми си гледал. :)
Освен да се плезят без нужда, друг положителен ефект, не съм открил.

Не е от филми бре  :-)
Както и да е.
Важното е да сме живи и здрави  :)

BU

28.01.09
11:36

Никола,фетиш ли надушвам? :)

Добра идея за нова тема във форума.Представям си как би изглеждала,кой знае какви любопитни факти ще разберем за съфорумниците ни.Кой обичал да го бият,кой ...други неща...  :-)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 28.01.09 11:37.

28.01.09
11:50

@Никола - и най-вече здрави :lol:

28.01.09
12:28

Tattoo - Напълно одобрявам мъжете да имат рисунки по тялото си, но с мярка!
Винаги съм си мечтал да съм много мускулест и релефен, а на гърба си да имам някаква голяма и мощна татуировка :) Като видя такъв тип по филмите направо ми става любим герой.
Колкото до пиърсинга - това е по-като за жени според мен, утива и на една жена както всяко друго нещо и това с мярка. Ако дамата ще си прави таттоо нека да е на дискретно място, с дискретни размери :)

28.01.09
15:00

казано от DeadManWalking на 28.01.09, 11:36:

Никола,фетиш ли надушвам? :)

Добра идея за нова тема във форума.Представям си как би изглеждала,кой знае какви любопитни факти ще разберем за съфорумниците ни.Кой обичал да го бият,кой ...други неща...  :-)

Е просто обичам момичета да ми правят френска любов с пиърсинг...тва не е фетиш :-)

29.01.09
13:59

Притежател съм но не съм маниак :) 1-вия татос си направих на 14 а втория съвсем скоро на крака. Харесват ми и незначат нищо.И двата ми ги нарисуваха за мен единия има малко кражба от един друг татос но просто много ми харесаха :).А дали ми харесва като изкуство харесва ми но има и татоси които малко се изхвърлят и става грозно.Пък и смятам че е хубаво да са на място което можеш да скриеш след време.Ако ме рабира те.Обличаш костюма и те не се виждат,защото има хора с доста ограничено мислене и смятат веднага че този човек е комплексар,престъпник или др.
http://img265.imageshack.us/img265/2226/dsc01461fy9.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/3000/picture055br8.jpg

Мнението беше редактирано от Kofti на 29.01.09 14:00.

Не, не ги харесвам... Татуировките. Намирам ги за проява на ексцентризъм. При това излишна, не на собствения си, ами на някакъв модел.
Без да говорим, че айде, на прасеца и педимишницата как да е, ама на гърба, рамото и прочие татуировките са голяма грешка.
Докато сте на 20 е интересно, ама килограмите се менят с годините. Кожата се мени.
Особено при жените.
Съответно се мени татуировката, без да говорим, че може да почне да пречи, да кажем при лечение на кожно заболяване.
Кво прайм тогава? Пластична операция?
Още повече, виждал съм татуировки на врата и на лицето.
Ами такъв човек никъде не биха го взели на свястна работа. Големите фирми преследват идеали, като “корпоративна идентичност”. Не да плашат клиентите си с подивял индиански шаман зад бюро.

Пиърсинга... Него бих го свързал по - скоро с проява на лош вкус. В смисъл, може и да е добре направен и да стои добре. Но често е необмислен, физическо струпване на дупки, просто ей така, не за красота, не защото си си харесал украшение ами за да са изобилни. Приемам ги като вид пубертетски пъпки. Дето вика колегата - на езика. Е хубуу, и кво ше напрай таз мадама за да ми направи впечатление? Ше ми са изплези? Това е чиста проява на детинщина.

Макар че съвременната мода става все по - ексцентрична. Даваха по дискавъри някакъв, дето цепел езици на две. И после го раздвижва и се сдобиваш с истински сдвоен змийски език. Секси ралта. Зако ти е пиърсинг на езика?
Друг пък разпробивал зъби и слагал там диаманти. И платинени пластинки, да се усмихваш по - красиво...
Ама това че е модерно сред некви лапета не го прай красиво...

30.01.09
07:42

аз имам :)
може би вече половин година, на 16 съм.
също така и 2 обици на лявото ухо

Мнението беше редактирано от Japi на 30.01.09 08:10.

30.01.09
08:14

Много ми хареса как D3BEP го е казал.
Точно и аз за това винаги съм си мислел - на 15-18 ти е екстра татуировката, а после като отидеш на интервю за работа, с риза и панталон примерно, и на врата едно такова... какво става? Поне на 1 от 2 места само това ще е достатъчно да наклони везните в неправилната посока.
А и ми е чудно, ако приемем хипотетично ситуацията, че такова нещо като татуси не съществува, колко от хората имащи в момента щяха да ги измислят и да намерят начин да си направят въпреки това? Е, на тях може и да им седи. Останалите са просто “жертви на модата”, според мен.
Но иначе не съм против. По-скоро съм абсолютно неутрален, но лично аз не бих си сложил никога. Е, може би когато като малък се увличах по келтските и пречупени кръстове и показността съм бил сравнително близо, но за щастие ми се размина :)

Мнението беше редактирано от G33K на 30.01.09 08:15.

30.01.09
08:26

Много скоро, след година две татусите ще станат още по-голямо изкуство, и това с бъдещето няма да го има

30.01.09
08:26

за татусите - подкрепям... ама пиерсингите нещо не ме кефят.. аз също имах обечи преди
дори още ми седят дупките.. обаче като се напиех секи път ги губех..
спрях да ги нося щот ддз .. не ме кефи вече ... апък тея пиерсиги на разни кофти места.......

30.01.09
09:56

казано от G33K на 30.01.09, 08:14:

Много ми хареса как D3BEP го е казал.
Точно и аз за това винаги съм си мислел - на 15-18 ти е екстра татуировката, а после като отидеш на интервю за работа, с риза и панталон примерно, и на врата едно такова... какво става? Поне на 1 от 2 места само това ще е достатъчно да наклони везните в неправилната посока.
А и ми е чудно, ако приемем хипотетично ситуацията, че такова нещо като татуси не съществува, колко от хората имащи в момента щяха да ги измислят и да намерят начин да си направят въпреки това? Е, на тях може и да им седи. Останалите са просто “жертви на модата”, според мен.
Но иначе не съм против. По-скоро съм абсолютно неутрален, но лично аз не бих си сложил никога. Е, може би когато като малък се увличах по келтските и пречупени кръстове и показността съм бил сравнително близо, но за щастие ми се размина :)

G33K - това с работодателите не съм съгласен. Самият аз работя в престижна компания и много мои приятели, които също имат татуси, не им пречи да работят в такива компании. Мисълта ми беше, че ако си кадърен и можещ, повярвай ми това не е от значение. Гледа се как си вършиш работата, а не как изглеждаш. Вярно, че някои гледат външния вид първо, но тогава струва ли си да работиш в такава фирма?
Нека всеки прави и се занимава с това, което му доставя удоволоствие и не пречи на другите......другото е лицемерие.
Относно това, че тези които имаме татуси сме “жертви на модата”, татуси съществуват не от 5 и 10 години нали? Винаги ги е имало и ще ги има. На хората, които им харсева ще си ги правят без да ги интересува чуждото мнение.

Даниел,
Татуировката ти е на гърба. Предполагам не си събличаш ризата пред клиентите да им поклазваш гърба си.
Аз ти говоря за лицевите и вратни татуировки. Сложи си една такава и заповядай на интервю в мерцедес например. Па ако ще татуировката ти да е емблемата на Мерцедес. Освен ако не си за серрвиза или за хамалите, забрави с очебийна татуировка да станеш търговец или мениджър в такава компания.
Не си ли забелязал, че големите организации въвеждат облекла, бюра, работни места по стандарт? Това е корпоративна идентичност. Татуировката на гърба или задника си е само твоя, но общият вид пред клиента... Принадлежи на компанията.

казано от Daniel на 30.01.09, 09:56:

На хората, които им харсева ще си ги правят без да ги интересува чуждото мнение.

Тука съм съгласен с тебе.

Но нали за това е тая тема. Да си изкажем мнението. Кой как гледа на татуировките.
Тъй, каот тези с татуировки все пак ги слагате за да направите впечатление на другите, да ги гледат, от тази тема пък можете да разберете какво мислят хората за татуировките :)
Не е нужно да осъждате позицията на другия, даже напротив, събирайте впечатления. Колкото по откровена, по - добре.
Всеки е прав за себе си.

Поздрави!

BU

30.01.09
12:22

казано от Daniel на 30.01.09, 09:56:

татуси съществуват не от 5 и 10 години нали? Винаги ги е имало и ще ги има. На хората, които им харсева ще си ги правят без да ги интересува чуждото мнение.

Ти от кое племе си,казваш ? :) Тогава татуировките са имали своето приложение,не са били за красота,те и сега не те правят по-хубав.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1