24.01.09
11:35
Здражеите на всички искам парво да поздравя всички с новта година и после да ви попитам няколко вапрочета!! На 26 години сам тежа 93 кг 180см с около 25-26% телесни мазнини!Тренирам вече около 5години парвите 3 горе-долу за губене на време и без определена програма!! сега тренирам 5 пати седмично като програмата ми е следната понеделник гарди вторник раце сряда почивка четвартак рамо трапец петък граб сабота крака като всеки ден започвам с кардио за загрявка и заваршвам с корем, 1час и 15мин до 1час и 30 мин на ден средно по 22 до 24 серий на тренитовка по 6-8 пожторения на сериа с около 1мин 30сек 2мин почижка между серийте!! В момента сам започнал програма за качване на ощте малко телесна маса и и смятам да започна чистене кам началото на април!!! Вапроса ми е дайте ми савет как да си пия добавките!!! В момента ги пия по следниа начин :ставане Animal pack+ 2 amino 2222 ON + 1 tribulis 625 +70g. pro Sirious mass On , 30 мин преди тренировка която започва обикновено в 12 на обят NO-expoloid BSN една доза, веднада след тренировка 2 amino 2222 ON + 1 tribulis 625 +70g. pro Sirious mass On +5g Glutamine Pro lab!! Вечер след вечерята 2 amino 2222 ON + 1 tribulis 625 +70g. pro Sirious mass On повтарям сащтите продукти ако някои смята че има нещто грешно моля да ме поправи и ако може да ми каже защто греша !! много благодаря предврително!!!
пич не искам да те обидя, но по-добре първо започни с българския, а после с фитнеса....просто не съм виждал досега толкова правописни грешки в една тема
Приателю ако мислиш че аз правя пражописни грешки почни на критикуваш автоматичните преводачки от латиница на кирилица!!!
Приателю ако мислиш че аз правя пражописни грешки почни на критикуваш автоматичните преводачки от латиница на кирилица!!!
ако е така, извинявай, както казах не искам да те обидя....
24.01.09
13:01
Така - значи, тежиш 93кг на 180 см, с 25-30% мазнини си, а взимаш може би най-мазният гейнър на пазара - Serious Mass. Второ - с каква цел взимаш Трибулус продукт, ако можеш да ми обясниш. Трето - разчиташ прекалено много на добавки, а не на изграден хранителен режим. Четвърто - обясни в колко часа и колко пъти на ден ядеш. Пето - с тези 4-6 аминки на ден, само хабиш продукта. Изначалната ти идея е сбъркана, със самата селекция на добавките и нагласата ти какво да правиш с тялото си на твоите килограми и мазнини.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 24.01.09 13:03.
Ям 3 пати на ден аминото са минимум 8 до 10 пропуснал сам аминото с яденето искам да стана около 100кг и април да почна да чистя трибулиса го взимам за покачване на мускулна маса която при сжалянето да остане!! даи ми предложение кое да спра и ако трябва да добавя нещо? мерси предварително!!! забравих да спомена може би долната част ан тялото ми е добре развита тренирал сам преди време 4 години колоездене и мойе дя се каже че за това пия и малко трибулис да кача нагоре!! мерките ми 42 бицепс 47 прасец градна обиколка 115 !! а по вапроса с телесните мазнини това показва кантар които е купен за 30 лежа от метро и много много не му имам вяра имам малко корем и паласки които не покачвам стоят си все сащтите от доста време!
Мнението беше редактирано от kir4o19 на 24.01.09 13:30.
24.01.09
18:23
с тез 3 ядения ништо няма стане направи ги 6