Молба за помощ!!

24.01.09
11:35

Здражеите на всички искам парво да поздравя всички с новта година и после да ви попитам няколко вапрочета!! На 26 години сам тежа 93 кг 180см с около 25-26% телесни мазнини!Тренирам вече около 5години парвите 3 горе-долу за губене на време и без определена програма!! сега тренирам 5 пати седмично като програмата ми е следната понеделник гарди вторник раце сряда почивка четвартак рамо трапец петък граб сабота крака като всеки ден започвам с кардио за загрявка и заваршвам с корем, 1час и 15мин до 1час и 30 мин на ден средно по 22 до 24 серий на тренитовка по 6-8 пожторения на сериа с около 1мин 30сек 2мин почижка между серийте!!  В момента сам започнал програма за качване на ощте малко телесна маса и и смятам да започна чистене кам началото на април!!! Вапроса ми е дайте ми савет как да си пия добавките!!! В момента ги пия по следниа начин :ставане Animal pack+ 2 amino 2222 ON + 1 tribulis 625 +70g. pro Sirious mass On , 30 мин преди тренировка която започва обикновено в 12 на обят  NO-expoloid BSN една доза, веднада след тренировка  2 amino 2222 ON + 1 tribulis 625 +70g. pro Sirious mass On +5g Glutamine Pro lab!! Вечер след вечерята 2 amino 2222 ON + 1 tribulis 625 +70g. pro Sirious mass On повтарям сащтите продукти ако някои смята че има нещто грешно моля да ме поправи и ако може да ми каже защто греша !! много благодаря предврително!!!

24.01.09
12:00

пич не искам да те обидя, но по-добре първо започни с българския, а после с фитнеса....просто не съм виждал досега толкова правописни грешки в една тема

24.01.09
12:09

Приателю ако мислиш че аз правя пражописни грешки почни на критикуваш автоматичните преводачки от латиница на кирилица!!!

24.01.09
12:26

казано от kir4o19 на 24.01.09, 12:09:

Приателю ако мислиш че аз правя пражописни грешки почни на критикуваш автоматичните преводачки от латиница на кирилица!!!

ако е така, извинявай, както казах не искам да те обидя....

СБ

24.01.09
13:01

Така - значи, тежиш 93кг на 180 см, с 25-30% мазнини си, а взимаш може би най-мазният гейнър на пазара - Serious Mass. Второ - с каква цел взимаш Трибулус продукт, ако можеш да ми обясниш. Трето - разчиташ прекалено много на добавки, а не на изграден хранителен режим. Четвърто - обясни в колко часа и колко пъти на ден ядеш. Пето - с тези 4-6 аминки на ден, само хабиш продукта. Изначалната ти идея е сбъркана, със самата селекция на добавките и нагласата ти какво да правиш с тялото си на твоите килограми и мазнини.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 24.01.09 13:03.

24.01.09
13:12

Ям 3 пати на ден аминото са минимум 8 до 10 пропуснал сам аминото с яденето искам да стана около 100кг и април да почна да чистя трибулиса го взимам за покачване на мускулна маса която при сжалянето да остане!! даи ми предложение кое да спра и ако трябва да добавя нещо? мерси предварително!!! забравих да спомена може би долната част ан тялото ми е добре развита тренирал сам преди време 4 години колоездене и мойе дя се каже че за това пия и малко трибулис да кача нагоре!! мерките ми 42 бицепс 47 прасец градна обиколка 115 !! а по вапроса с телесните мазнини това показва кантар които е купен за 30 лежа от метро и много много не му имам вяра имам малко корем и паласки които не покачвам стоят си все сащтите от доста време!

Мнението беше редактирано от kir4o19 на 24.01.09 13:30.

QM

24.01.09
18:23

с тез 3 ядения ништо няма стане направи ги 6

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1