как приемате протеина

24.01.09
09:51

нека всеки, който желае да сподели на база личен опит как е по-добре да се приема суроватката - с вода или мляко?
Тъй като доста се спори на тази тема, а досега не съм чул конкретни факти.....аз лично го приемам с мляко

24.01.09
10:44

С 150 мл вода в шейкър. Става перфектно . С мляко не ми допада , става много гъсто.

24.01.09
11:02

Ако вкусът на протеина е хубав, може и с вода. Ама ако вкусът не става, ако не е с мляко, аз поне не мога да го пия...

24.01.09
11:05

Спор няма - всеки пие както му е по-вкусно с мляко или с вода, с повече или по-малко... Аз пия протеина си с 250мл. вода и рядко с мляко 0,1%. Контрааргумент относно млякото е лактозата, която съдържа.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.01.09 11:06.

24.01.09
15:14

казано от Стоянчо на 24.01.09, 11:05:

Спор няма - всеки пие както му е по-вкусно с мляко или с вода, с повече или по-малко... Аз пия протеина си с 250мл. вода и рядко с мляко 0,1%. Контрааргумент относно млякото е лактозата, която съдържа.

Стоянчо, ти доколкото знам пиеш неовкусения изолат на NOW, нали (или поне си го пил). Казваш, че го пиеш с вода. Въпросът ми е - не става ли малко неприятен за пиене така? То аз съм пил един протеин на Нутрим, хем беше овкусен, и с вода беше няква отврат... (далеч не целя сравнение между Нутрим и Нау тук :D, просто давам пример)

24.01.09
16:06

Понякога с вода, понякога с мляко 100 мл най много.

24.01.09
16:36

казано от Martin Tomov на 24.01.09, 15:14:

Стоянчо, ти доколкото знам пиеш неовкусения изолат на NOW, нали (или поне си го пил). Казваш, че го пиеш с вода. Въпросът ми е - не става ли малко неприятен за пиене така? То аз съм пил един протеин на Нутрим, хем беше овкусен, и с вода беше няква отврат... (далеч не целя сравнение между Нутрим и Нау тук :D, просто давам пример)

Да, неовкусения изолат на NOW пия. Може би съм се пренаситил на овкусените протеини, но го пия с голяма наслада. Вкусът му е на мляко, течна сметана...нещо такова. И с мляко съм го пил - същата работа. Имах нужда от нещо такова. Но това съм си аз, на друг може да не му се понрави този “вкус”.

24.01.09
19:40

спор силно казано наистина, но има такова твърдение, че като се пиел с вода се усвоявал по-бързо, дали е така?

24.01.09
19:48

Естествено, че се усвоява по-бързо като се пие с вода.Млякото съдържа мазнини, които забавят усвояването.

24.01.09
21:04

само с вода. супер гаден е, ама не ми пука.

24.01.09
21:32

Аз го пия винаги с мляко.
Много рядко ако няма мляко с вода.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1