Упражнение за задно рамо на смит...

25.01.09
19:38

По-принцип това упражнение ме натоварва доволно и си го правя всеки път - заставам на смит машината, лоста е на нивото на задника, зад мен, хващам и повдигам нагоре, свивайки лактите...До тук екстра, но днес като се прибирах от тренировка и се замислих дали го правя с правилния хват - според вас дланите на къде трябва да са обърнати - посока към мен или посока към лоста, т.е. назад ?

Аз го правя с палци, сочещи към лоста и никога не съм се замислял, дали трябва да обърна хвата ... звучи ми като евентуална контузия. :) На прима виста си мисля даже, че ще съкрати и движението.

25.01.09
20:37

Тоест го правиш един вид с подхват, че нещо не те разбрах ?

И двата хвата стават. Редувай.

02.02.09
19:35

Някой друг може ли да изрази мнение, че днес пак не ми се получи това упражнение от много мислене...

BE

04.02.09
20:42

аз го правя с длани сочещи към лоста, но като цяло не го усещам това упражнение

05.02.09
08:35

еми аз предпочитам пръстите ми да сочат към мен на това упражнение така щеш нещеш придържаш лактите близо до тялото иначе пак става но не вкарваш задното рамо толкова

05.02.09
08:57

Аз го правя по следния начин  __[__]__ ако правата линия ти е лоста скобите са ти рацете(демек с палци навътре) тренирам почти 4 години викаги така сам го правил!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1