26.01.09
10:15
Моля кажете ми кога трябва да пия Анимал стака преди или след тренировка? Пише че са прохормони това какво значи? Благодаря ви предварително
казано от kari_kari на 26.01.09, 10:15:
Моля кажете ми кога трябва да пия Анимал стака преди или след тренировка? Пише че са прохормони това какво значи? Благодаря ви предварително
Дозировка:
Взимайте по 1 пакет дневно в продължение на 3 седмици.
В дните на тренировка се приема 30 минути преди тренировка, в останалото време на гладен стомах между яденията.
За най-добри рузултати взимайте 3 седмици, една седмица почивайте. Може да бъде комбиниран с Animal PAK за превъзходни резултати. Не превишавайте препоръчителната доза!
26.01.09
17:21
ве4е не са прхормони 30 мин пред трен може да го комбинираш с анимал тест анимал пумп и нитро и м - стак така и пак
Това озна4ава следнто.....Отиваш в близката библиотека и намираш нужната информация, след което старателно я прочиташ и най-важното опитвш се нещичко да “ПРОУМЕЕ ТИКВАТА” ти и едва тогава след като поне малко си имаш представа за какво става на въпрос, тогава пишеш нещичко в този форум.........това е положението за вси4ки невежи потребители които “много искат да знаят”
Такъв тон не се толелира тук!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
head_hunter
В библиотеката за Animal нищо не съм намирал ;-)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.01.09 15:14.
казано от Boyan_vn на 30.01.09, 14:14:
Това озна4ава следнто.....Отиваш в близката библиотека и намираш нужната информация, след което старателно я прочиташ и най-важното опитвш се нещичко да “ПРОУМЕЕ ТИКВАТА” ти и едва тогава след като поне малко си имаш представа за какво става на въпрос, тогава пишеш нещичко в този форум.........това е положението за вси4ки невежи потребители които “много искат да знаят”
а ти кой си да му говориш така - май си объркал рейса, пич....този тон и квалификации тук не се толелират.
Моля, модераторите да вземат мерки.