26.01.09
10:15
Моля кажете ми кога трябва да пия Анимал стака преди или след тренировка? Пише че са прохормони това какво значи? Благодаря ви предварително
Моля кажете ми кога трябва да пия Анимал стака преди или след тренировка? Пише че са прохормони това какво значи? Благодаря ви предварително
Дозировка:
Взимайте по 1 пакет дневно в продължение на 3 седмици.
В дните на тренировка се приема 30 минути преди тренировка, в останалото време на гладен стомах между яденията.
За най-добри рузултати взимайте 3 седмици, една седмица почивайте. Може да бъде комбиниран с Animal PAK за превъзходни резултати. Не превишавайте препоръчителната доза!
26.01.09
17:21
ве4е не са прхормони 30 мин пред трен може да го комбинираш с анимал тест анимал пумп и нитро и м - стак така и пак
Това озна4ава следнто.....Отиваш в близката библиотека и намираш нужната информация, след което старателно я прочиташ и най-важното опитвш се нещичко да “ПРОУМЕЕ ТИКВАТА” ти и едва тогава след като поне малко си имаш представа за какво става на въпрос, тогава пишеш нещичко в този форум.........това е положението за вси4ки невежи потребители които “много искат да знаят”
Такъв тон не се толелира тук!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
head_hunter
В библиотеката за Animal нищо не съм намирал ;-)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.01.09 15:14.
Това озна4ава следнто.....Отиваш в близката библиотека и намираш нужната информация, след което старателно я прочиташ и най-важното опитвш се нещичко да “ПРОУМЕЕ ТИКВАТА” ти и едва тогава след като поне малко си имаш представа за какво става на въпрос, тогава пишеш нещичко в този форум.........това е положението за вси4ки невежи потребители които “много искат да знаят”
а ти кой си да му говориш така - май си объркал рейса, пич....този тон и квалификации тук не се толелират.
Моля, модераторите да вземат мерки.