25.01.09
10:02
Ето че дойде време да се поизчистим от натрупаното през зимния сезон и искам да получа отговор на един въпрос , който би трябвало да ви е лесен. От следващата седмица ( втори февруари , понеделник ) минавам втора смяна на уличще , което ми дава възможността да правя силова рано сутрин + 30-35 мин. кардио веднага след силовата. Та ще премина към НВД и ще започна тренировки , но пред мен излиза дилемата - как да възтановявам след силова и кардио , като ми трябват прости въглехидрати , а съм на НВД . И за да не стане “обратен ефект” реших да попитам вас. Въпросът ми е следния - кое ще бъде по-добре за прием след тренировка American Whey или Bargain Whey ? Аз лично съм се спрял на Баргейна , защото съчетава протеин + малко въглехидрати , който всъщност ще заместват банана след тренировката. Не знам дали мисленето ми е правилно , но нали за това пиша тук , за да разбера :) Примемам всякакви съвети и коментари , искам най-доброто ( за случая ) , искам сериозни коментари , защото имам само седмица да измисля какво да правя с тялото си . Благодаря предварително , по-здрави.
Да не останеш излъган само ... Това е протеин не е магическо прахче, протеин се пие до живот резултат от него какъв ти очакваш ?
Когато си на НВД избягвай всякакви прости въглехидрати дори и след трен (лично мнение). Протеина го взимай и преди и след тренировката.
И накрая който и да вземеш ще ти свърши работа.
25.01.09
10:54
казано от tonu на 25.01.09, 10:39:
Да не останеш излъган само ... Това е протеин не е магическо прахче, протеин се пие до живот резултат от него какъв ти очакваш ?
Когато си на НВД избягвай всякакви прости въглехидрати дори и след трен (лично мнение). Протеина го взимай и преди и след тренировката.
И накрая който и да вземеш ще ти свърши работа.
x2
аз съм за америкън уей , по качественият е , при мен действа .. пък и въхлехидратите не са толкова много в доза .
tonu насясно съм какво представлява протеина , не ме връщай в осми клас :P Исках мнение , което ще ми даде реална представа кое е по-доброто от двете за възтановяване , не мога да искам повече от протеин , но явно си си такъв - заядлив.
Американ Уей бих взел, той е с фруктоза (която слабо повишава инсулина). Имайки предвид, че съдържа и изолат (мисля преимуществено), той е по-добър за НВД.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.01.09 10:04.
казано от Стоянчо на 26.01.09, 10:03:
Американ Уей бих взел, той е с фруктоза (която слабо повишава инсулина). Имайки предвид, че съдържа и изолат (мисля преимуществено), той е по-добър за НВД.
Точно такова мнение исках , сърдечни благодарности Стояне :)
Все пак говорим, ако трябва да се избира между тези два протеина, нали? Иначе за НВД, най-добре е чист изолат.
казано от Стоянчо на 26.01.09, 11:45:
Все пак говорим, ако трябва да се избира между тези два протеина, нали? Иначе за НВД, най-добре е чист изолат.
Дай линк , че не можах да намеря чист изолат.
Е, на АСН няма чист изолат. Иначе NOW и Syntrax.
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=36
syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=36
Благодаря ти , Стояне ! Взимам протеин на твоята любима марка - NOW :) Още един път благодаря :P
26.01.09
16:25
:) ама че сте сладки, отидете в магазините на Митко Димитров е там ще се намерите в протеини, има 1000 вида супер голям избор , и човека , който ви ги предлага си разбира от работата и ще ви предложи най- хубавото за вас!
26.01.09
16:30
казано от muhomorkata на 26.01.09, 16:25:
:) ама че сте сладки, отидете в магазините на Митко Димитров е там ще се намерите в протеини, има 1000 вида супер голям избор , и човека , който ви ги предлага си разбира от работата и ще ви предложи най- хубавото за вас!
Ей ся тръгнахме.. :lol:
Sry за оффтопика :)
Сега по темата - определено протеина на NOW e добър избор ;-)
Мнението беше редактирано от SelBy на 26.01.09 16:32.
Еми то НАУ е най-хубавото, така че “айде нема нужда”.
Добре, че ни светна! А ти си? Продавачка в магазина?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.01.09 17:56.