Искам големи гърди без смяна на пола:P(базик)

MO

17.01.05
17:25

Ммм...начи ако може да ми кжете някое др. опражнениице освен записаните в бб-тийм сайта.Щото бая изоставам с гардите:)....мм и да питам така малко не в темата за вазраста ми 14 г. лошо ли е да се занимавам с боди билдинг  вече 1г и малко го практикувам.

17.01.05
17:40

Ако описаните не ти вършат работа, значи нищо няма да ти свърши работа. Въпроса не е само в упражненията ;)

MO

17.01.05
19:02

Не че не ми жарши работа а искам нещо в плю щото си тренирам в нас и не сички са ми вазможни:)/имам само лежанка 2 лоста и дамбели/

BO

17.01.05
20:32

[quote author=“Monster98”]Не че не ми жарши работа а искам нещо в плю щото си тренирам в нас и не сички са ми вазможни:)/имам само лежанка 2 лоста и дамбели/

ами ти имаш почти всичко което ти трябва ... с толкова неща могат да се правят над 70 упражнения. Аз също имам такива неща в нас... за гърди са посочени най-добрите упражнения в сайта.

18.01.05
00:51

Ами какво освен стандартното да ти препоръчам Вдигане от лег,от полулег и с дъмбели това са си основните упражнения за гърди

18.01.05
12:00

Това са най -важните базови упражнения използвани от десетилетие и доказали че действат.Друг е въпроса как подхождаш към тях и дали тренираш сериозно и имаш ли правилно хранене и възстановяване :x

19.01.05
10:30

Ами аз го видях ама по-късно,и сега не мога да си обясня как такава гръдна обиколка/115см/ ,пък изостават така гърдите.Нещо не ми се връзва :roll:

19.01.05
16:34

А аз мисля,че някой друг дециметър :lol:

MO

19.01.05
17:51

Аз имам голям гръден кош а гръдните мусколи са ми малки:) и между др. койт не ми верва за това да мине през божурище и лична карта ше му покажа
http://www.72452.Sladur.com само да допълна че снимката е на 3-4 месеца:) па мое и повече

JI

20.01.05
15:23

Според мен не са ти малки гърдите просто имат същата форма кат мойте то тва си е до ген и затова не те кефи . :wink:  Попринцип и аз исам да имам гърди издути в долната част и яко гръгли ама няма  :lol:

20.01.05
16:19

Пичове тренирайте си сериозно и постоянно и резултатите ще дойдат няма да се оправдавате с генетиката

20.01.05
16:42

кофтито е, че някои хора не могат да направят обемни гърди дори да си скъсат гъза от тренировки,такава им е генетиката. Може да бъдат релефни,но ще стоят плоски.

20.01.05
16:48

Плоски плоски но като са обемни стоят добре

20.01.05
16:51

Пак си мисля,че има някой др. сантиметър от горе,но си си доста добре.Мисля,че гърдите въобще не са ти изоставащи(трябва да видиш мойте),така че няма за що да се притесняваш.Бачкай повече за долната част,за да ги потсечеш.

JI

20.01.05
22:32

Точно това подсичане искам да попитам как да го направя че знам че с кофички може ама кофички не мога да правя ф трена за гърди дайте други методи с долен лег съм пробвал 1-1,5 месец праих не помогна друго ???
ПозДраВи!!!
И джорджио това не го разбрах плоски ама кат са обемни стоят добре :) . Предполагам имаш предвид че като се натрупа повече маса или даи съветче :)

21.01.05
11:11

За готини гърди си трябва първо доста маса и после релефче, иначе колко и да сечеш - файда няма да има :lol:

21.01.05
23:24

[quote author=“JiVk0”] И джорджио това не го разбрах плоски ама кат са обемни стоят добре :) . Предполагам имаш предвид че като се натрупа повече маса или даи съветче :)

Имах предвид че и да са плоски по генотип като ги тренираш и направиш доста маса по тях ще си изтлеждат добре без съмнение

22.01.05
11:29

Напълно съм съгласен с Марто!Иначе кросоувърът казват,че върши работа.

22.01.05
13:52

лошото е, че някои хора (като мен :wink: ) просто не трупат маса на гърдите.  Това го отдавам повече на генетика, отколкото на тренировъчни грешки

22.01.05
16:48

И аз имам този проблем,но не трябва да се примиряваме,нали?!

22.01.05
18:12

прав си, но и да не очакваме кой знае какво  :)
От един месец минах почти само на максове на лежанка+флайс(3х8)+кросоувър(2х14) и имам малък прогрес,  каква е твоята тренировка ?

22.01.05
23:28

[quote author=“SGK”]прав си, но и да не очакваме кой знае какво 

Защо сте песимисти ,няма да ходите на Олимпия аз ви гарантирам че ако тренирате редовно и качествено ще постигнете супер резултати не бива да се оправдавате с генетиката

JI

22.01.05
23:30

Явно аз съм новият член на клуба трудни гърди най трудната ми част от тялото ( без прасеца който също тръдно ръсте ) :) абе то аз май и в момента съм си в застой ама да видим как ше го преодолея от  15 дена не съм мръднал на кантара и грам .... ;)

22.01.05
23:33

Живко няма страшно важното е да вземеш адекватно решение аз съм стоял и по месец без грам да мръдна докато научкам нещо щото се изчерпвам вече

23.01.05
10:25

Да ти кажа постояно си намирам косури в тренирането,упражненията и изпълнението им.Мисля да се мъча да си вдигна силата на лежанка,щото неможе от лежанка един път да бутна 70,а тяга права със 100 6-ица.А и друг е въпроса,че гърдите винаги се набиват пред огледалото,т.е внушава се , че само те са зле.Така,че гледам да си качвам кила,щото на тея 67 неможе да се има кой знае кво тяло.

24.01.05
01:59

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“SGK”]прав си, но и да не очакваме кой знае какво 

Защо сте песимисти ,няма да ходите на Олимпия аз ви гарантирам че ако тренирате редовно и качествено ще постигнете супер резултати не бива да се оправдавате с генетиката

не че съм голям песимист, но от 5г. блъскам, ръце направих, гръб направих, рамене направих, гърдите - к*р!  :wink:
Изредил съм всяка методика, за която някъде съм прочел, но ефектът е кажи речи никакъв.
Не казвам, че гърдите ми хич ги няма, но сравнени с развитието на горната част от тялото са яко зле,стоят като гофрети, ебаси ! :?

24.01.05
02:10

[quote author=“andrew”]Да ти кажа постояно си намирам косури в тренирането,упражненията и изпълнението им.Мисля да се мъча да си вдигна силата на лежанка,щото неможе от лежанка един път да бутна 70,а тяга права със 100 6-ица.А и друг е въпроса,че гърдите винаги се набиват пред огледалото,т.е внушава се , че само те са зле.Така,че гледам да си качвам кила,щото на тея 67 неможе да се има кой знае кво тяло.

мога само да те посъветвам да забравиш за лежанката за известно време, сигурно си свикнал с упражненията и ефектът им е малък. Пробвай нещо различно, експериментирай.

14.02.05
11:42

Andrew защо пък да не можеш да имаш мускули като си 67кг.? По - голям незначи по-добър. Аз познавам хора с по 45см ръце или голям гръб но какво от това това незначи че това са мускули и че биха изглегдали по - добре от теб.

14.02.05
18:27

На моя ръст изглеждам малък.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1