Малко мнения за храненето ми

RI

28.01.09
22:21

Здравейте, на 18 съм, 191см, 78кг, не съм тренирал от 2 години, преди това имах всеки ден сериозни физически упражнения (не свързани с залата ).
Трябва да кача малко килограми и си направих едно режимче, което може да не става, но надявам се ще го доизкосурим :)

7:30 -  2-3 мандарини и банани, 100гр овесени ядки с пр./кисело мляко
10:30 - Пилешка пържола около 150гр
13:30 - 2 яйца, 100гр ядки
16:30 - Свинска пържола с зеле/ориз/картофи
19:00 - 2-3 Банана/портокала/мандарини/киви
21:30 - 150гр пилешко с 200гр ориз/картофи

Това е. С “/” съм разделил продуктите които въртя във дните, както примерно сменям от време на време мястото на яйцата с свинското.Нямам възможност да спазвам часовете точно, но ако закъснея сутринта с 1 час пр. изтеглям всичко с час, час и нещо.От към напитки пия само вода и 1-2 пъти в седмицата по 1 бира.Добавки още не взимам, искам да видя 1-2 седмици как ще ми се отрази диетата, преди да почна заличката. А през това време яко лицеви и кофички в нас.

28.01.09
23:20

С тия кивита и мандарини нищо не правиш. Сутринта нека първото ти ядене да е един мощен омлет, ако искаш сипи в тигана и 100-те гр. овес.
В 13.30 - тогава да ти бъде свинското
В 16.30 - или 150-200гр. извара или омлет и ядките
В 19.00 - пилешкото
Преди лягане - 150-200гр. извара

RI

29.01.09
08:14

Аха, цялата работа е там, че не мога да набивам така чисто извара. Отврат ми е. почва да ми се повдига още от 1та лъжичка, преди даже и от баничката си изхвърлях изварата :) Дайте някви идеи как да я направя по лесно преглъщаема при положение че нямам пасатор ... но май ще се наложи да си купя :) Няма проблеми омлета да си го правя с кашкавал, сирене, масилини и такива неща нали ? Иначе в 19:00 съм сложил плодове, защото на тяхно място ще бъде протейн-креатина след тренировка, или поне така си мисля. Оферта ли е ?

Ааа другото е, че обичам сладкото и не издържам на шоколад, проблем ли е да го ям от време на време ? Ако да ще се спре няма как :)

29.01.09
08:27

разбивай изварата с вода , да стане по-течна смес  , запушваш носа и пиеш на екс , ... аз така правя и да ти кажа по-лесно се преглъща ... от тия цитрусувите плодове май само бананите стават за нещо , другите са само захар ..  и аз едно разбрах ... най-важните хранения в деня са сутрин, преди и яденето след тренировка .... в тия трябва да има задъжително едно от тия неща : яйца ,месо, извара,ориз,картофи,зърнени храни ако искаш да правиш нещо. веднага след тренировка бърз въглежидрат - банан примерно

29.01.09
08:28

Относно изварата - или я правиш в блендера на айрян като добавиш вода или ако имате у вас миксер, но така не се разбива толкова хубаво и остават зрънца.
Шоколад - просто никаква полза от него.

RI

30.01.09
08:30

Да бе, то полза ясно че няма никаква :) Ама вреда има ли ? Значи другата седмица почвам яко тренировки. Имам възможност да тренирам преди или след обяд има ли някакво значение според вас ? Почвам по Тази програма, някакви препоръки ? Не ми изглежда много тежка, с оптималните тежести мисля, че ще се справям през ден и няма да се претоваря.Другият ми проблем е, че спя малко (7-8 часа) в най-добрия случай, просто не мога да заспя преди 12, и да легна пак бодувам докато не прескоча в другото денонощие :)

30.01.09
09:21

няма вреда... ползата е че черният шоколад е супер полезен за сърцето иначи съдържа само “мъртви калории”... 8 часа сън са ти напълно достатъчни...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1