19.01.05
15:06
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Аз тренирам 3 пати в седмицата и искам да питам дали тази програма е добра !!!!
1 ден - Гърди и Бицепс
2 ден - Трицепс и Гръб
3 ден - Рамо и Крака
И след всяка тренировка тренирам и корем горна и долна част
И другия вапрос е : Ям и ми се лепи само за краката и седалищните части , на други места не мога да кача кои знаи какво!!! :roll: :roll:
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти времето прекарано тук, да е полезно и приятно за теб.
Не виждам особен проблем в сплита, въпреки че, според мен би било добре да смениш местата на краката и целия ден 2, поради простата, причина, че трицепса участва и при раменните преси, а и при лега (може да му е недостатъчно времето за възстановяване).
За това, че не качваш нагоре, ако си дадеш цялостната програма и данни за теб физика, стаж, години, би могъл да получиш конкретни предложения (и предположения).
Поздрави!
Още съм млад!!
На 16 години .Висок съм 180 и тегло 67 кг. Тренирам от 3 месеца .
и след това какво напиши си почивката и по подробно тренировката кви упражнения правиш ,защото ме съмнява класически пример за претрениране при теб
малко раздалечи тренировките на трицепса и гардите, трябва да имаш минимум 1 ден разстояние между двете мускулни групи, а може и 2 така че по добре напраи така: 1 ден трен 1 ден почивка и пак наново
Понеже си още начинаещ, смятам, че би постигнал повече с програма за начинаещи - класически вариант.
Поздрави!
[quote author=“fakata”]каква е тази програма за начинаещи
ами това си е програма за начинаещи виж в сайта раздела за тренировки
знам я тази програма
До сега вече 3 месеца правя това и мисля , не само мисля, но и ми казаха че трябва да си направя програма :))
Моля пишете на кирилица! По-леко с препинателните знаци.
Mr_Muskul