Фитнес програма - Абсолютен мезоморф

30.01.09
09:50

Програма за покачване на мускулна маса - 3 до 5 тренировки седмично с продължителност до час и половина, през който следва да се правят 10 мин.  загрявка, 50-70 мин. работа с тежести и 10-15 мин. ниско интензивно кардио.

Някой може ли да ми разработи, тази сутрин говорих с фитнес инструктура фитнеса е наблизо, той ми е приятел и особенно не му вярвам на уменията. Прочетох достатъчно статии да си направя изводи как да загрявам правилно, само програмата остава и пример за кардио ?

31.01.09
07:18

моля :(

31.01.09
08:26

Първо, понятието абсолютен мезоморф не съществува.Дори Дориан,Рони и компания не са чисти мезоморфи.За да получиш програма дай стаж и  данни за тебе.

31.01.09
10:38

или Балансиран мезоморф или Ендоморфен мезоморф  (ендо-мезоморфен) http://www.bb-team.org/articles/1473/ : съм, но абсолютен ми се струваше най-подобен на мен
стаж..ако е за опит във фитнеса, 1 година съм ходил Знам да изпълнявам чисто упражненията, повечето работи си припомних като изпочетох статиите и
имам обща програма с която ще вляза във форма за тези 1-2 седмици и после почвам мускулна маса, лятото ще мина на Релеф.
мисля че това е всичко

edit: онзи ден като говорих с инструктура, познат ми е но ми беше дал програма която не харесвах, и не ми отиваше
Разработих си я, и ми стана удобна и лесна за практикуване с добър успех.

Мнението беше редактирано от Japi на 31.01.09 10:40.

31.01.09
18:30

която програма изгубих и немога да си направя пак, и затова попитах вие да ми направите :)

31.01.09
19:04

Изгубил си си програмата? :lol:
Има готови програми на сайта в раздел Тренировки. Погледни там, може и да си я намериш, ако ли не...някоя друга освен.

За по-лесно -> http://www.bb-team.org/fitness/workouts/
Всъщност, попрочети сайта. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1