Програма за покачване на ММ

LG

02.02.09
20:46

Здравейте.
На 16 години съм. 74 кг. Тренирам от 2 години и 5 месеца. За по-голям разтеж реших да пробвам нещо ново. Може ли да ми кажете мнението си за http://www.menbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=457&Itemid=35 От днес я започнах и искам да знам дали си струва да я продължа. Защото тези 15 повторения ме притесняват (мисля,че са повече за релеф) :? Питам,защото не искам да си изгубя времето в тренировка. Намерих и 5 дневна програма в bb-team.org ,но няма ли,ако тренирам 5 дни,да отслабна? Нямам много време да се ровя в интернет за програма (дълга история ^^ ).
Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от LGPz на 02.02.09 20:56.

02.02.09
21:09

Здравей,
относно въпроса “Намерих и 5 дневна програма в bb-team.org ,но няма ли,ако тренирам 5 дни,да отслабна? ” -няма как да отслабнеш ако тренираш 5 дена в седмицата, освен ако не ядеш нищитко, но това ме самнява. С правилно хранене и 4 дена са ти достатъчни. Аз лично тренирам 4 дена в седмица и не виждам да съм заслабнал . А относно програмата мен лично не ми харесва ако се разровиш в бб-теам ще намериш мн по добри.
Успех ! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1