Добър ли е този седмичен сплит?

02.02.09
14:57

Здравейте, рехиш да разнообразя малко тренировката си и ето какво измислих като целта е покчване на мускулна маса:
Понеделник- Гърди и трицепс
Вторник- Почивка
Сряда- Бицепс и предмишница
Четвъртък- Почивка
Петък- Гръб и задно рамо
Събота- Почивка
Неделя- Предно, средно и странично рамо и трапец
:)
Освен това искам да поотслабна, но само в областа на корема (знам че не съм единствения :-P ) Има ли такъв начин?

02.02.09
15:34

Като сваляш, ще сваляш от всякъде, а не само от корема. Включи и крака ...все пак са 50% от тялото ти.

02.02.09
15:56

казано от BlackStyle на 02.02.09, 14:57:

Здравейте, рехиш да разнообразя малко тренировката си и ето какво измислих като целта е покчване на мускулна маса:
Понеделник- Гърди и трицепс
Вторник- Почивка
Сряда- Бицепс и предмишница
Четвъртък- Почивка
Петък- Гръб и задно рамо
Събота- Почивка
Неделя- Предно, средно и странично рамо и трапец
:)
Освен това искам да поотслабна, но само в областа на корема (знам че не съм единствения :-P ) Има ли такъв начин?

Сплит-а не става.

И на мен не ми харесва.Най вече заради това,че няма крака и в сряда тренираш бицепс и предмишница.Аз лично за бицепс минавам с 2-3 упражнения в 3-4 серии ,а предмишницата не я тренирам,стига ми от тягата,гребанията и др дето се товари че и предмишница да правя.за 3 упражжнения няма смисъл да се разкарвам до залата даже,освен ако не тренирам двуразово.

02.02.09
17:06

средно и странично рамо

hell yeah ... :D

Освен това искам да поотслабна, но само в областа на корема

Кардио и диета.

целта е покчване на мускулна маса:

Това и горния цитат малко се разминават.По-добре първо едното после другото.

Програмата не е добра.

02.02.09
18:46

Не тренирам крака питах дали мога да отслабна само в корема защото само там искам аз него не го и тренирам за момента както се вижда иначе не се разкарвам до залата, защото тренирам у нас :)

02.02.09
20:18

казано от BlackStyle на 02.02.09, 18:46:

Не тренирам крака питах дали мога да отслабна само в корема защото само там искам аз него не го и тренирам за момента както се вижда иначе не се разкарвам до залата, защото тренирам у нас :)

Ти си не спасяем случай....

02.02.09
21:12

за сплит-а явно разбра ама ако искаш да сваляш ще ти трябва и кардио и малко диета

TB

03.02.09
10:16

Има начин да свалиш само корема. Казва се липосукция ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1