Тренировъчна програма за начинаещ

03.02.09
11:47

Здравейте бих искал да ме посъветвате дали следната програма е подходяща за начинаещ. Целта ми е да натрупам маса за няколко месеца и след това да мина на програма за релеф.

http://tinypic.com/view.php?pic=2vv2onr&s=5

Днес смятам да правя дъмбели - горно разгъване, разгъване на горен скрипец и кросоувър. Като вариянт бих могъл да сменя кросоувъра с лицеви опори тъй като в сайта прочетох че кросоувъра не се препоръчва за начинаещи (въпреки че е безопасен?).

Какво бих могъл да променя и в броя на сериите и повторенията за всяко отделно упражнение?

NE

03.02.09
14:03

Тренировката в сряда гръб и гърди невърви много, защото от самите упражнения за гръб се изморяват достатъчно ръцете и после да правиш бицепс... програмата не е хубава има по хубави в сайта.

03.02.09
16:43

Гърди, Бицепс
Рамо, Крака
Гръб, Трицепс
Така тренирам и се възстановявам добре. 15 повторения са доста. Наистине има по добри програми в този сайт, които работят

BU

03.02.09
17:12

Никога не съм тренирал с 15 повторения..а на всеки начинаещ му бутат по 12-15…

Ще ти кажа само едно - тренирай тежко.ПиснА ми да гледам по залите момчета да правят лесни работни серии за да се учели...и това учене 3 месеца го практикуват.Дори с 15 повторения да тренираш,гледай да са ти тежички.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 03.02.09 17:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1