Упражнения за програма.

09.02.09
15:52

Здравейте ! :) След прекъсване пак започнах с тренировките и реших да променя упражненията в тренировките си.Програмата ми е:
Понеделник - гърди (Повдигане на щанга от тилен лег (класически вариант),  ,Изтласкване на дъмбел от лег, Изтласкване на щанга от лег с подхват) , предно и средно рамо, корем + кардио/колело* 
Вторник - гръб, задно рамо, трапец, корем + кардио/колело*
Сряда - Релакс
Четвъртък - бицепс (Бицепсово сгъване с щанга, Бицепсово сгъване на скрипец, Бицепсово сгъване с дъмбели, Скотово сгъване, Концентрично сгъване), трицепс (Изтласкване на щанга от лег с тесен хват, Разгъване на дъмбел зад глава, Трицепсово разгъване на горен скрипец), корем (Повдигане на краката, Привеждане на скрипец) + кардио/колело*
Петък - крака, трапец, корем + кардио/колело*
Събота - Релакс
Неделя - Релакс

*(редувам ги според случея)
====================================================================================================================

Нататък мисля да чистя и орелефявам предполагам, че ще ми трябват други упражнения или смяна на хвана? Написал съм програмата и някои от упражненията които сметнах, че са подходящи в началото за маса, после за орелефяване.Упражненията за корем в четвъртък ги правя и през останалите дни в които тренирам пресата.
Имам няколко въпроса.Настоящия месец мисля да е за маса.Ще се радвам да ми предложите най-подходящите упражнения за маса и съответно правилно ли е един месец само да отделя ? Програмата ми по-горе адекватно ли отговря на упражниенията и ако не, моля за корекция както и за попълване на предно/средно/задно рамо с подходящи упражнения.

Темата беше редактирана от Cheresharche на 09.02.09 15:53.

TQ

09.02.09
16:30

как за гърдите 6те прави6 3 упражнения,а за бицепс 5????

09.02.09
16:49

1-2 ги редувам с цел баланс, ако има нужда правя и по 3 упражнения само за бицепс.Според зависи е ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1