08.02.09
17:24
Някой може ли да ми каже някаква програма която да спазвам за оформяне на секси дупе ....става на въпрос за мъжко дупе ;) за стягане и ако може някой хранителен режим да ми се каже ако не пречи в тази тема да се сподели ;) . Мойта все ми вика ох тва секси дупе тва онова някой други мацки и те .... та аз искам да го доремонтирам още според мен има нужда от стягане..... Благодаря предварително на тези които се отзоват на помощ! :)
Едит: Забравих да спомена или по точно да ви попитам до 2 месеца възможно ли е постигането на ефектът?
Темата беше редактирана от Иван на 08.02.09 17:30.
бягане , скачане с колена горе ... клекове , напади .. мъртва тяга ....
според мен ако си пълен всяка НВД ще ти помогне ,съчетано с кардио .... ако това не помогне ... пич, сменяй жената ...че така като гледам работата протекла...
Мале, малее за тия момичета кви неща почнахте да правитее.Дръжте се като мъже бе, жените ше кажат харесваме големи уши-и по ушите си ше почнете да весите тежести цттццт :shut:
напади-уникално упражнение
клек-пълен разбира се, другото са некви свободни съчетания
римска мъртва тяга- става, но с много изчистена техника
и разбира се, кардио..НО...напади в движение...бягане срещу наклон...подскоци тип “кенгуру”
има доста решения
08.02.09
20:24
твойта намерила кво да гледа объркала е частите хахах
08.02.09
20:44
казано от ceco_metal на 08.02.09, 20:24:
твойта намерила кво да гледа объркала е частите хахах
ХАХАХХАХАХА :D:D
И аз точно това мислех :)
Иначе както ти казаха, нападите са твойто упражнение.
малко глупав въпрос, но има ли разлика между напади на едно място и напади в движение(всеки напад е крачка)
09.02.09
07:16
Може и БГ клек, удря доста в глутеуса ;)
09.02.09
13:40
Напади, ама по-дълги (по-голяма крачка): ляв крак, отблъскваш се с петата и прибираш, десен крак, отблъскваш се с петата и прибираш (така се прави на едно място)—колкото по-интензивно, толкова по-стегнато... С такива килограми, че да можеш да направиш поне 8 повторения на всеки крак в серията...
да аз знам как и ги правя на място, че не ми се обикаля(за това питам има ли разлика м/уна място и в крачка)
другото което правя ги 8-10 на крак и чак тогава другия крак-как е по добре повторение ляв десен ляв ....или първо левия и после десния.
Аз мисля, че няма значение и по двата въпроса, но от питане глава не боли