Програма за готин секси "задник"

08.02.09
17:24

Някой може ли да ми каже някаква програма която да спазвам за оформяне на секси дупе ....става на въпрос за мъжко дупе ;) за стягане и  ако може някой хранителен режим да ми се каже ако не пречи в тази тема да се сподели ;) . Мойта все ми вика ох тва секси дупе тва онова някой други мацки и те .... та аз искам да го доремонтирам още според мен има нужда от стягане..... Благодаря предварително на тези които се отзоват на помощ! :)

Едит: Забравих да спомена или по точно да ви попитам до 2 месеца възможно ли е постигането на ефектът?

Темата беше редактирана от Иван на 08.02.09 17:30.

08.02.09
18:47

бягане , скачане с колена горе ... клекове , напади .. мъртва тяга ....

според мен ако си пълен всяка НВД ще ти помогне ,съчетано с кардио .... ако това не помогне ... пич, сменяй жената ...че така като гледам работата протекла...

08.02.09
19:23

Мале, малее за тия момичета кви неща почнахте да правитее.Дръжте се като мъже бе, жените ше кажат харесваме големи уши-и по ушите си ше почнете да весите тежести цттццт  :shut:

08.02.09
19:52

напади-уникално упражнение
клек-пълен разбира се, другото са некви свободни съчетания
римска мъртва тяга- става, но с много изчистена техника
и разбира се, кардио..НО...напади в движение...бягане срещу наклон...подскоци тип “кенгуру”
има доста решения

08.02.09
20:24

твойта намерила кво да гледа объркала е частите хахах

DE

08.02.09
20:44

казано от ceco_metal на 08.02.09, 20:24:

твойта намерила кво да гледа объркала е частите хахах

ХАХАХХАХАХА :D:D
И аз точно това мислех :)
Иначе както ти казаха, нападите са твойто упражнение.

08.02.09
21:29

малко глупав въпрос, но  има ли разлика между напади на едно място  и напади в движение(всеки напад е крачка)

TB

09.02.09
07:16

Може и БГ клек, удря доста в глутеуса ;)

09.02.09
13:40

Напади, ама по-дълги (по-голяма крачка): ляв крак, отблъскваш се с петата и прибираш, десен крак, отблъскваш се с петата и прибираш (така се прави на едно място)—колкото по-интензивно, толкова по-стегнато... С такива килограми, че да можеш да направиш поне 8 повторения на всеки крак в серията...

09.02.09
18:57

да аз знам как и ги правя на място, че не ми се обикаля(за това питам има ли разлика м/уна място и в крачка)
другото което правя ги 8-10 на крак и чак тогава другия крак-как е по добре повторение ляв десен ляв ....или първо левия и после десния.
Аз мисля, че няма значение и по двата въпроса, но от питане глава не боли

09.02.09
19:07

Благодаря на всички които се отзоваха ;)  абе шантава работа е пичове кво да ви кажа ама тая зима малко са олях 5 кила качих и тря ги свалям ;) да стана към 82 нормалното ми тегло ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1