Максимално бързо отслабване за по-малко от две седмици

07.02.09
16:47

Здравейте ! Моля,да ми помогнете/посъветвате спешно ! Аз съм на 14 години (почти 15) и съм 81~83 кг.
Въпроса ми е: Как мога да отслабна максимално бързо до 20 февруари ?

П.С. Мога да посещавам фитнес зала 3~4 пъти седмично.И ако се наложи ще използвам L-Carnitine,Fat Burner и каквото друго е нужно !

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:49.

07.02.09
16:51

Пиши едно лично на  Белчо Питона - той може да ти предложи програмата си за сваляне на размери за 7 дни.

08.02.09
15:47

Моля, помогнете ми,вече му писах,но той “...не искал да се захваща с толкова непосилна задача...” и така. Моля Ви,хора,виждам че сте професионалисти,хайде помогнете ми де !

08.02.09
16:03

Предвид възрастта ти това, което искаш според мен са пълни глупости. Но за да може евентуално някой се хване да се занимава с тях, добре ще е да дефинираш максимално все пак, както и да разкажеш защо ще я правиш тая работа. Защото:
1) Максималното отслабване за по-малко от 2 седмици би могло да е примерно 3-4 кг и то ако приемем, че ще се махне доста вода при една евентуална диета с малко въглехидрати.
2) Максималното олекване изобщо може да е много, за 2 седмици можеш да свалиш около 10 кила, може и повече. Чрез дехидратация най-вече (тоест, всичко ще се върне за сравнително кратко време), не съм специалист по този въпрос, но съм виждал да става (тоест, възможно е). Но това е за състезания и за хора, които с това си вадят хляба. Защото не е от най-полезните за организма неща.

Та, ти да отслабваш или да олекваш искаш? Искаш да си в съответната категория на кантара или искаш да изглеждаш по-добре за някакво събитие (че ги има и такива)? Какво изобщо целиш?

08.02.09
16:09

За 12 дни можеш да свалиш около 2 кг максимум. Ако свалиш повече, то ще е най-вероятно само мускулна маса. За 2 седмици си струва да свалиш повече кг ако гониш категория за състезание, но това определено не значи че можеш да свалиш много мазнини и да изглеждаш по-добре, а по скоро да се обезводниш временно. Предполагам че твоята цел НЕ е влизане в категория и ти отговарям веднага - не можеш да промениш външния си вид с магическа пръчица само за 2 седмици. Нужни са месеци поне (всичко е относително все пак) за да промениш визията си, a коренни промени за 2 седмици - абсурд !

08.02.09
17:28

Бързо отслабване за 2 седмици = много бързо напълняване за 1 седмица.

08.02.09
17:29

Какво ще се случи на 20 февруари?

08.02.09
18:35

От 80 кг не може да станеш фиданка за 2 седмици ;)
И аз не разбрах какво толкова важно :D

09.02.09
11:12

Хехе, готина тема, само дето си на 14-15 и не е добра идея да си правиш експерименти с теглото. Колко можеш да свалиш за това време? Много, но това ще е за сметка на водата основно. Имам един познат, който е много навътре с хранене и добавки и за пари прави такива експерименти-хваща се на бас, че до еди коя си дата ще е с някакви кила надолу, които изглеждат невероятни и си печели човека... И какво става, може да е свалил примерно 15 кила за месец, а накрая процента мазнини е същия или дори по-голям от преди. Съветът ми е да не се занимаваш с глупости, може да свалиш кила за оставащото време, но ще изглеждаш може би по-зле.

09.02.09
12:14

казано от С7АЛК3Р на 08.02.09, 17:29:

Толкова ли е важно :)

DE

09.02.09
13:13

казано от Thrashmetal на 09.02.09, 12:14:

казано от С7АЛК3Р на 08.02.09, 17:29:

Толкова ли е важно :)

Първия сексуален акт ?

Не си прави експерименти с теглото, поне не в тази възраст. Който те харесва трябва да те харесва такъв какъвто си, а не такъв какъвто не си.

09.02.09
19:11

Веднъж направих подобна глупост и си докарах синусова тахикардия, така че внимавай. Съгласен съм със всичко казано дотук. Проблемът не е в свалянето, а какво сваляш. Дори и да махаш мазнини, това също ще ти донесе главоболия - ще увисне кожата, защото тя не е от гума... Винаги съм имал проблеми с теглото и те разбирам, но не е това начина - по-добре бъди постоянен и за следващия повод ще си тип-топ... Успех!

10.02.09
14:20

Рязкото намалявае на теглото или покачването му не води до нищо добро.Ако ще е първия полов акт просто се постарай да си във форма и не бързай да си сваляш дрехите. ;)

11.02.09
14:55

Когато бях на 15 и аз така за около 2-3 седмици свалих 6 килограма заради една мацка, която даже и внимание неми обърна, след което качих 13 за 1 месец  :) така, че внимавай за да несе получи обратен ефект после!!!!

Мнението беше редактирано от Geshaa на 11.02.09 14:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1