Препоръчайте ми ( Добавки за покачване на маса )

ГА

11.02.09
19:14

Здравейте !

Да се представя : 16години ; 1.80

см ; 60кг ; тренирам футбол(7години)+ фитнес(3месеца).Тренирах и преди , започнах вече да засилвам качването и точно тогава се контузих , след 1 година ( демек преди 3месеца ) започнах отново да тренирам в залата.
За този период съм качил 5килограма,разбира се не чисто , но пък при моите килограми не си личи , къде и колко съм качил.
Препоръчайте ми хранителни добавки , които да ми стимулират качването на мускулна маса.
Както и хранителен + тренировъчен режим.

Благодаря предварително !

11.02.09
20:44

Доколкото разбирам досега не си пил нищо. На първо време и без добавки да си караш, пак ще има ефект. Ако все пак искаш да вземеш нещо, вземи си протеин, евентуално и креатин. Но по мое мнение засега си наблягай на яденето. То от протеина сам по себе си не може да се очаква да качиш, той е за възстановяване по-скоро...

11.02.09
21:12

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36196/P0/

ГА

12.02.09
09:54

Пил съм гейнер , аминокиселини , витамин б-12 , креатин и протеин , но преди 1 година :)

12.02.09
10:47

казано от Jopeto16 на 12.02.09, 09:54:

Пил съм гейнер , аминокиселини , витамин б-12 , креатин и протеин , но преди 1 година :)

Добре си пил,ама нали знаеш Креатина(монохидрата)задържа вода,пък и ще ти ебава майката на тренировките по футбол....Гейнер=протеин+глюкоза,аминки=мда добре са...

12.02.09
11:13

Страшно много футболисти пият креатин, и то монохидрат. Не знам да им се е “ебала майката”. Ако все пак те притеснява водната задръжка - кре-алкалин или СЕЕ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1