11.02.09
23:24
Здравейте ! На 16 години съм , 184 висок , 69 кг. нужни са ми килца отгоре мисля : ) . ходя на зала 3 пъти в седмицата защото нямам много време, също тренирам и футбол.Тренировката ми е следната : Понеделник - гърди+треицепс+корем , Сряда - гръб+бицепс , Петък - рамо+трапец+корем.Та въпроса ми е добре ли е тази програма и мога ли да прибавя кардио тренировка в някои от другите дни и кога?..но също така и да качвам кг искам. тоест ще попречат ли кардио тренировките на това да кача килограми? И ако може някой да ми направи нещо по удачно за комбинация. Мерси
Поздрави !
3 дена тренираш в залата, отделно тренираш и футбол...за да качиш килограми трябва да ядеш адски много и то не какво да е, защото фитнеса и футбола изграрят много калорий. Нямаш нужда от кардио защото футбола го замества напално.Освен това ти си на 16- предполага се, че метаболизма ти е доста забързан, такаче доста ще трябва да се постараеш за да качиш килограми...
Моя отговор е-БЕЗ КАРДИО във фитнеса,ти и без това достатъчно ти е футбола.Храни се повече,защото на тренировките гориш доста...
12.02.09
17:02
Има достатъчно теми, дневници и прочее с програми на хора които искат да качат. Разгледай ги.