Какво мислите

21.01.05
21:08

15г, 170см,62кг искам да кача мускулна маса !
1 ден-Гърди, трицепс
2 ден-Гръб, Бицепс
3 ден-Корем
4 ден-Рамо
5 ден -Крака
6 ден-Корем
7 ден-почивка
Ако одобрите тази програма кажете какви упражнения и по колко  да правя за рамо плс !

MI

21.01.05
22:20

Ми не е хубаво да почваш седмицата с тренировка в която са включени ръцете!пробваи така Понеделник Гърди и Рамо; Вторник - Гръб задно рамо; Сряда почивка; четвъртак Крака; Петък ръце!успех!

21.01.05
23:51

Има доста варианти твоя не е удачен много по добре си направи друг сплит

21.01.05
23:59

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Има доста варианти твоя не е удачен много по добре си направи друг сплит

Моля предложи ми един подходящ сплит за мен !

22.01.05
00:02

Влез в сайта има програми за начинаещи и напреднали избери си от там някоя и посли ако има нещо неястно ще ти го обясня

22.01.05
11:03

[quote author=”^MaD^”]ако си начинаещ по-добре си избери програма в която да натоварваш повече мускилни групи в 1 ден
гууд лък

8 месеца тренирам вече !

22.01.05
16:22

1 ден- гърди бицепс
2 ден-почивка
3 ден-гръб трицепс
4 ден-почивка
5 ден-рамо крака
6 ден-почивка
7 ден-корем

за маса прави по-малко повторения(шес-осем) и серии(седем-осем) с по-големи килиграми.За рамо прави изнасяне на дъмбели пред тяло;раменни преси с дъмбел;и изнасяне в страни с дъмбел :wink:

24.01.05
11:15

На мен пък ми харесва сплита. Може да не е най-доброто, но със сигурност е съобразен с по-важните подробности. А за предложения за упражнения, серии и повторения, си дай досегашната програма, както и какво си постигнал с нея. Във всеки случай, трябва да знаеш, че е добре да се придържаш към базовите упражнения при изготвяне на цялостния режим, така ще качиш повече маса.
Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1