Все още изглеждам кат бременна в шести месец

14.02.09
20:10

Преди повече от година родих 4.5кг бебе.Предстаевте си със какъв корем се сдобих.ОГРОМЕН!Направиха ми операция и доста се пазех,а тогава и сега си имам болки в кръста.И сега изглеждам в напреднала бременност,но имам велоергометър който смятам да ползвам.Имам и тае-бо да подскачам и вече е топло за дълги разходки в ускорено темпо.Кое да правя първо?Велото,после тае-бо или как...И само кардио(без силови упражнения) брои ли се за тренировка?Да знам за НВД как да си направя.Не мога да ходя в зала,че няма на кой да оставя бебето.Искам да сваля корема,но се страхувам да не увисне кожа :red: Сега ми се излива над колана на дънките като втасало тесто.Отврат!На почти 38години съм,висока 166 и тежа 65кг.Преди бях 50 кг и целта е максимално да се приближа до старото си тяло.Четох доста за хранителните режими,но все още кърмя...Чакам препоръките ви!Благодаря! ;-)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:49.

14.02.09
20:25

Здравей Панадила и да ти е живо и здраво детенцето :) .  Така значи НВД ако можеш да правиш е идеално. Така значи сутрин на гладно глътваш едно кафенце без захар чисто след това се мяташ на велоаргометъра 1 час (ако неможеш 1 час там колкото можеш и постепенно го направи 1 час но няма смисъл повече да не обяснявам глупости :) ) След това перфектния начин за сваляне на корема за 1 седмица ще имаш невъобразим ефект стига да можеш да го правиш... значи метода е следния изправяш се и започваш да скачаш... скачаш и се стремиш колената колкото може по на високо и със всеки скок да ги докосваш с ръце (надявам се да съм го обяснил така че да можеш да го разбереш) така по 10-15 мин с почивки разбира се... отделно вечер можеш да правиш преди лягане примерно ето тези упражнения за коремчето  http://www.vbox7.com/play:a6a7a871 . Така ще ти е от огромен плюс ако можеш да скачаш на въже (може и да е някакъв кабел само да е малко по тежичко да не е някаква връвчица защото ще ти е по-трудно да поддържаш ритъм) и например един ден велоаргометъра другия ден скачане на въже ... скачаш 1 мин и 1 мин почиваш и гледаж да скачаш около 30-40 мин...
Ами виш мисля че с това ще имаш огромен резултат но най-важно е да спазваш НВД всичко се свежда до храненето... упражненията са само бонус :)
Пиши ми след 1 седмица да знам дали има ефект (няма как да няма но нищо не се знае) ако не ще мислиме нещо друго :)

15.02.09
11:41

1седмица е мноооого оптимистичен срок .... по-скоро 2-3 седмици за да почнат да се забелязват резултати. кардиото и тае-бо-то не ги прави в един ден - редувай ги. 1 час кардио е много - до към 45мин е оптималната продължителност - тук важното е да подържаш висок пулс (можеш да го правиш двуразово - 2х30мин. ако имаш възможност). мисля, че въртенето на въглехидратите ще е по-подходяща диета отколкото НВД.

15.02.09
12:13

И аз мисля,че въртенето на въглехидрати ще е по-добре.Да не забравяме както каза “още кърмя”.Корема ще падне,ама увисналата кожа,ще е по-трудното.Аз съм момче,преди бях 92 кг,смъкнах до 72кг,корем нямах,ама увисналата кожа си иска доста време да се прибере и стегне.Прави упражнения за коремчето,ама недей да прекаляваш.Кардио(вкъщи има вело,до колкото разбрах)2 пъти по 30 минути е добре.Сутрин да кажем и към 4 по някое време....Гледай да подържаш постоянно темпо през цялото време на кардио.За въглехидратите преди лягане предполагам знаеш-никакви въглехидрати 3-4 часа преди лягане...Успех ...

15.02.09
13:00

Благодаря за насоките които ми давате,момчета!
Asroma,тея подскоци и коремни ще правя,но за въженцето се замислям.Бях чела,че развива прасеца...не искам да изглеждам като пехотинец.След 7-10 дни ще ти кажа какво съм свършила.
Franko1, искам ей такова коремче като твоето!Аз ще черпя много,много ако и за месец дори започне видимо да се забелязва резултат.А 2x30 предполагам е както е казал и Костадин-сутрин и следобед?Преди или след кардиото да правя преси и подскоци?
Костадин аз най-много се страхувам да не увисне кожата!За това си мисля,че ако отслабна по-бавничко за два-три месеца ще се прибира и тя успоредно с корема.Пък може и да греша...
Отивам да чета за въртенето на въглехидратите.Малкия идва да суче като ожаднее,но си яде всичко за неговата възраст и не е зависим от мен.Така че кое ще е по-добре-НДВ или въртене на въглехидрати?Да броя ли кардиото за тренировка?Нали се изчислява BMR по индекса на физическа активност...И колко пъти да тренирам в седмицата?.Ако може и на тези ми въпроси да отговотите....Благодаря ви!

Мнението беше редактирано от Panadila на 15.02.09 13:03.

15.02.09
13:25

НВД-то едва ли е добър вариант за кърмачка. Не прекалявай с кардиото - влияе на кърмата до известна степен. Съпругата ми кърми и не и го препоръчват много. И двамата сме на зоново хранене - супер е! Аз имам 60 кг да свалям и засега съм на 0,5 дневно надолу без да гладувам, а и тренирам. Опитай!

15.02.09
18:11

въртенето на въглехидратите е по-добрия вариант според мен от всяко положение. дава резултати малко по-бавно, но е по-лесно за спазване и опасноста за връщане на килограмите след това е по-малка(според мен). ако ще правиш преси и подскоци, прави ги преди кардиото. брой си го за тренировка. броя на тренировките .... малко е относително ...... 3 кардио и 2 тае-бо е добре според мен, но трябва сама да усетиш как ти се отразяват.

15.02.09
18:13

При полужение че кърмиш не минавай на НВД. Консултирай се с лекар се храни спрямо неговите съвети. Трудно ще отслабнеш докато кърмиш, не го приемай за голяма болка. Колкото до спорта засега не се претоварвай много.Когато спреш с кърменето ще наваксаш и със спорта и с диетите. Успех.

MA

15.02.09
22:05

Какви НВД та, какво отслабване - кое е по важно - твоето бебе или килограмите ти ?
Помисли и ми отговори !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1