16.02.09
15:06
Неможах да се досетя как да напиша заглавието.
Бих искал да закупя ръкавици на Musashi и също така баскетболни тежести, тези които се слагат на краката.
Откъде да поръчам ръкавици и тежести, и също така незнам какви тежести, мисля че 2кг са нормалните
Темата беше редактирана от Japi на 16.02.09 15:07.
16.02.09
15:26
Сайт ли те интересува? Задължително ли трябва да ги поръчаш или можеш и на място да отидеш? Ако е за софия мога да се насоча за тежестите.
Намирам се в град, в който дори и китайски ресторант няма. :)
Град Лом.
Сайт да, с доставка
Тежести за глезени се казват,ако имаш това в предвид—> http://www.sportdepot.bg/products/fitness/accessories/fitness-acsesoari/157-tejesti-za-ruce-i-kraka
Чудесно, не баскетболни тежести се наричат, такива съм виждал и исках, но понеже ми даде още по-хубави :) Нека да ги наречем така
едит: също така и ръкавици си намерих в този сайт.
Мнението беше редактирано от Japi на 17.02.09 14:13.
Да не отварям нова тема ще попитам тук - търся сивия панталон на Мусаши , в силабг го няма наличен , а във Виталис и Ipon в моя град не получават такива. Ако някой знае от къде мога да закупя , нека каже :)
Незнам каква сила ще ти даде един панталон, но за съвет според мен чакай за наличност или просто ги накарай да докарат по-бързо =)
Хахахахахахха приятел , ти е*аваш ли се ? То ако всеки си купуваше панталон , за да му дава сила щеше да ходим с по 4835347563475634765 чифта :D Ти по гащи ли ходиш ? Искам точно този панталон , защото страшно много ме кефи , не за друго ;)
Мнението беше редактирано от Гошко на 17.02.09 19:23.