17.02.09
16:44
Здравейте искам да се посъвтетвам с вас за фитнес програмата ми.
Значи ходя вече 5ти месец на фитнес 4 пъти в седмицата и програмата ми (ЗА МАСА)е следната:
Понеделник: Гърди бицепс
Вторник: Крака
Сряда: почивка
Четвъртък: Рамо Трицепс
Петък: Гръб
^Много хора вече ми казват че ако искам да качвам маса не трябва да тренирам 2 мускулни групи едновременно както в понеделник и четвъртък^.
Искам да ми предложите програма за качване на маса за моя стаж във фитнес залата и вашите мнения за мненията на другите ^
дали са прави че не трябва при положение че програмата е за МАСА.
Благодаря предварително.
PS:Ако искате мога да си напиша цялата програма за да ми кажете допълнително.
17.02.09
17:30
брат аз също сам с 5 месечен стаж и какво да ти кажа не виждам нищо нередно в програмата ти бицепса и триценпса са малки мускулни групи и на тях не са им нужни повече от 2-3 упражнения.... добре си изолирал големите мускулни групи ( гръб , гърди ) .
17.02.09
17:45
Моята програма е същата,само дните за почивка са ми различни.
17.02.09
21:26
казано от Hous4o на 17.02.09, 16:44:
Здравейте искам да се посъвтетвам с вас за фитнес програмата ми.
Значи ходя вече 5ти месец на фитнес 4 пъти в седмицата и програмата ми (ЗА МАСА)е следната:
Понеделник: Гърди бицепс
Вторник: Крака
Сряда: почивка
Четвъртък: Рамо Трицепс
Петък: Гръб^Много хора вече ми казват че ако искам да качвам маса не трябва да тренирам 2 мускулни групи едновременно както в понеделник и четвъртък^.
Искам да ми предложите програма за качване на маса за моя стаж във фитнес залата и вашите мнения за мненията на другите ^
дали са прави че не трябва при положение че програмата е за МАСА.
Благодаря предварително.
PS:Ако искате мога да си напиша цялата програма за да ми кажете допълнително.
Здравей стажа ми е малко повече 8 месеца..Програма ти е добре..Имаш голямо разстояние между големите групи гърди,гръб..краката също не са малка,но не се натоварват всяка тренировка..Само да ти дам съвет не прави повече от 3 упражнения също така и прави гърдите винаги преди бицепса,за да имаш силa.. :)
казано от Виктор Манчев на 17.02.09, 21:26:
Здравей стажа ми е малко повече 8 месеца..Програма ти е добре..Имаш голямо разстояние между големите групи гърди,гръб..краката също не са малка,но не се натоварват всяка тренировка..Само да ти дам съвет не прави повече от 3 упражнения също така и прави гърдите винаги преди бицепса,за да имаш силa.. :)
Не разбрах кое не се натоварва всяка тренировка?
Иначе аз правя по 4 упражнения
и да гърдите са ми преди бицепса.
Ам искам обаче по-късно да ви покажа програмата понеже не съм сигурен дали е за маса.
Благодаря за съветите очаквам още мнения :)
Мнението беше редактирано от Excess на 18.02.09 04:49.
18.02.09
08:24
Краката не се натоварват при всяка тренировка,заразлика от другите мускулни групи.. :)