Съвет-въпрос

17.02.09
16:44

Здравейте искам да се посъвтетвам с вас за фитнес програмата ми.
Значи ходя вече 5ти месец на фитнес 4 пъти в седмицата и програмата ми (ЗА МАСА)е следната:
Понеделник: Гърди бицепс
Вторник: Крака
Сряда: почивка
Четвъртък: Рамо Трицепс
Петък: Гръб

^Много хора вече ми казват че ако искам да качвам маса не трябва да тренирам 2 мускулни групи едновременно както в понеделник и четвъртък^.
Искам да ми предложите програма за качване на маса за моя стаж във фитнес залата и вашите мнения за мненията на другите ^
дали са прави че не трябва при положение че програмата е за МАСА.
Благодаря предварително.
PS:Ако искате мога да си напиша цялата програма за да ми кажете допълнително.

17.02.09
17:30

брат аз също сам с 5 месечен стаж и какво да ти кажа не виждам нищо нередно в програмата ти бицепса и триценпса са малки мускулни групи и на тях не са им нужни повече от 2-3 упражнения.... добре си изолирал големите мускулни групи  ( гръб , гърди ) .

17.02.09
17:45

Моята програма е същата,само дните за почивка са ми различни.

казано от Hous4o на 17.02.09, 16:44:

Здравейте искам да се посъвтетвам с вас за фитнес програмата ми.
Значи ходя вече 5ти месец на фитнес 4 пъти в седмицата и програмата ми (ЗА МАСА)е следната:
Понеделник: Гърди бицепс
Вторник: Крака
Сряда: почивка
Четвъртък: Рамо Трицепс
Петък: Гръб

^Много хора вече ми казват че ако искам да качвам маса не трябва да тренирам 2 мускулни групи едновременно както в понеделник и четвъртък^.
Искам да ми предложите програма за качване на маса за моя стаж във фитнес залата и вашите мнения за мненията на другите ^
дали са прави че не трябва при положение че програмата е за МАСА.
Благодаря предварително.
PS:Ако искате мога да си напиша цялата програма за да ми кажете допълнително.

Здравей стажа ми е малко повече 8 месеца..Програма ти е добре..Имаш голямо разстояние между големите групи гърди,гръб..краката също не са малка,но не се натоварват всяка тренировка..Само да ти дам съвет не прави повече от 3 упражнения също така и прави гърдите винаги преди бицепса,за да имаш силa.. :)

18.02.09
04:49

казано от Виктор Манчев на 17.02.09, 21:26:

Здравей стажа ми е малко повече 8 месеца..Програма ти е добре..Имаш голямо разстояние между големите групи гърди,гръб..краката също не са малка,но не се натоварват всяка тренировка..Само да ти дам съвет не прави повече от 3 упражнения също така и прави гърдите винаги преди бицепса,за да имаш силa.. :)

Не разбрах кое не се натоварва всяка тренировка?
Иначе аз правя по 4 упражнения
и да гърдите са ми преди бицепса.
Ам искам обаче по-късно да ви покажа програмата понеже не съм сигурен дали е за маса.
Благодаря за съветите очаквам още мнения :)

Мнението беше редактирано от Excess на 18.02.09 04:49.

Краката не се натоварват при всяка тренировка,заразлика от другите мускулни групи.. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1